Happy life

Mmm, wat is mijn leven toch goed. Ik lig nu lekker op de bank naar Expeditie Robinson te kijken. Gezellig, met het hele gezin. Mijn vader maakt ondertussen trouwens een warme chocomelk voor me. Wat een liefde zeg!

Op school gaat het goed. Volgende week is dus toetsweek, ik moet veel leren. Het leren lukt ook wel, dus geen stress. Wel gaat het op sociaal gebied iets minder. Mijn beste vriendin doet echt heel raar. Ze maakt de heletijd van die droge rotopmerkingen als ik iets zeg. Als ik bijvoorbeeld iets zeg wat ik heel leuk vind dan krijg ik een simpele 'oke' terug. Niet bepaald motiverend dus om tegen haar te praten. Ik weet niet wat ze heeft, misschien heeft ze even dr week niet ofzo. Ik denk er niet teveel bij na, het gaat wel over.

Laatste tijd luister ik echt veel muziek. Ik playback en dans erop los! Haha, het zal er wel niet uitzien. Maar het lijkt me gewoon zo leuk om echt op te treden enzo. Ik wil dat mensen zien dat ik ook talent heb, me bewonderen. Ik wil gewoon iets bereiken, één keer in het middelpunt staan. Ik ben niet verlegen ofzo, maar mijn vriendinnen treden meestal gewoon op de voorgrond. Jongens vinden hen meestal leuker, omdat ze simpelweg gewoon knapper dan mij zijn. Snap ik ook wel hoor, ik word er alleen knap onzeker van.

Maar voor de rest gaat het redelijk goed met me. Ik zit over het algemeen lekker in mijn vel, ik geniet gewoon van mijn leven. Want ja, dat is mijn levensmotto he knipoog

Arizona
25 okt 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Arizona
Arizona, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende