Ik voel me een stereotype

Een meisje dat op dr buik, met dr onderbenen in de lucht gekruist achter dr laptop op bed ligt. Een typisch meidenfilm momentje. In de film ziet het er altijd zo leuk uit, maar ik moet toegeven, het valt een beetje tegen. Ik lig niet lekker en m'n armen beginnen zeer te doen, auw. (Dit was dus het stereotype gedeelte. Ja.)
Maar verder heb ik niks te klagen. Voor het eerst sinds tijden gaat het écht goed met me. Dit zal ook wel een stukje met school te maken hebben, waar ik het op dit moment dus echt niet druk mee heb. Voor de rest zijn er een aantal problemen opgelost de laatste tijd waar ik me nu dus ook geen zorgen meer over hoeft te maken. Soms kan het leven toch best leuk zijn.
Goed voorbeeld daarvan was gisteravond. Wat een topavond! Gelachen met iedereen en heb me dan ook heel de avond prima vermaakt. Genieten dus.
Naast me ligt mijn schooltas, klaar om ingepakt te worden. Morgen gelukkig maar drie echte lesuren dus dat valt mee. Mijn klas dit jaar is ook erg leuk. Wat een meevallers zeg.
Tijdens het tikken van dit stukje is mijn mobiel nu al zeker 6 keer afgegaan. Mensen missen me en hebben me nodig. Soms vraag ik me wel eens af hoe het er allemaal zonder Whatsapp alleen al uit zou zien. Het 'chillen met je vrienden' zou dan niet samen op de bank op je mobiel zitten en afentoe een paar woorden uitwisselen zijn, maar je zou dan ook echte gesprekken kunnen voeren over wat je bezig houd.
Goed, genoeg voor vandaag. Ik ga mijn schooltas inpakken, mn tandenpoetsen en mn makeup eraf halen. Tijd om in mijn o zo goedliggende bedje te gaan liggen.

Goodnight.
25 aug 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Arizona
Arizona, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende