haters

Heey allemaal,

Vandaag heb ik toch zoiets raars meegemaakt!
Ik dacht dat het tussen mij en een vriend wel goed zat. Ik heb vaak om hem moeten lachen, we deden aardig tegen elkaar, helemaal niks mis mee.
Maar de laatste tijd doet hij vreemd of eigenlijk gewoon vreselijk. Hij heeft tegen zijn vrienden en mijn vriendinnen gezegt dat hij mij helemaal niet mag en toen ik hem 'mentionde' in mijn tweet, vond hij het blijkbaar niet belangrijk genoeg om op te reageren, wat ik hier van denk: heel flauw en kinderachtig. (De tweet was overigens gewoon iets over school).
Ik vond dit gedrag al heel vreemd, maar vandaag kwam echt een doorslag:
We zaten in een les maatschappijleer, ik zat alleen (dat zit ik altijd) en hij zat recht achter mij. Er was iemand ziek uit die klas waar hij normaal naast zat, dus blijkbaar zat hij ook alleen, maar dat had ik dus niet gezien.
Op een gegeven moment vraagt een andere klasgenoot waarom wij niet naast elkaar zaten, toen keek ik om (en kwam ik er dus achter dat hij ook alleen zat). Net op het moment dat ik wou zeggen dat ik het niet had gezien, was hij me voor en zei: 'Omdat ik haar haat'. Geloof me, hij was serieus, dat zag ik aan hem en er kwam geen grijns vanaf. Ik pikte deze opmerking niet en vroeg: waarom?, wat heb ik jou ooit aangedaan? en wat is er toch de laatste tijd? Tot mijn grote mega verbazing, bleef hij voor zich uitstaren zonder ook maar iets te zeggen. HIJ NEGEERDE MIJ GEWOON.
Ik heb dit nog nooit meegemaakt, ik blijf juist altijd aardig voor iedereen zodat ze ook aardig terugdoen.

Ik heb hem nooit wat aangedaan, nooit iets gemeens over hem gezegt of iets dergelijks.
Ik vond dit zo raar, en ik heb er al een paar keer weer om moeten huilen toen ik er weer aan dacht.
Ik wilde wel een reden horen als ik gehaat werd. Maar die kon ik niet krijgen, mijn vriendinnen en zijn vrienden weten ook niet waarom hij mij haat.

Ik ben er echt van geschrokken en ik ben ook benieuwd wat jullie vinden. Meiden, maar ook jongens die dit gedrag misschien beter begrijpen.
Ik denk dat het niet meer goed te maken valt, hij doet echt raar en is zichzelf niet (tegen mij wel tegen anderen).

Dikke kus,
-leini-
06 mrt 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van leini
leini, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende