Hele grote ruzie

Ik ben nu al tijd bezig met S.
Ik ben pas geleden gestopt met de sex.. omdat ik het niet meer aan kon.. ben te verliefd op hem ..
En ja toch vrienden willen blijven dat gaat ook niet goed..
Hij spreekt toch af met andere meisjes en ik word daar niet vrolijker op

Nou afgelopen donderdag vroeg ik aan S. of ik met hun mee op stap mocht.. Maar mocht niet want het meisje waar die al tijdje mee afspreekt. Kwam eten en als ik er bij ben ja gaat niet goed .. omdat ik te jarloers wordt. Nou oke ik heb gezegt dat ik niet daar naar toe zou komen..

Gister wou ik na de stad fietsen, kwam ik vriend van ons tegen B. en ik stond met hem te kletsen voor het studentenhuis was vrienden van ons wonen met onderandere S. Een andere B. die was in avond en die kwam na buiten en nodigde ons binnen uit. Ik zo nee mag niet van S. maar hij zei we gaan op mijn kamer zitten dus het kan wel.. ik zo oke doen we dat..

Ik braaf op de kamer van B. zitten met de K. beetje kletsen.. En toen kwam S. na boven en zag ons zitten en liep weer na benede.
Ik op gegeven moment roken met B. op terras en toen gingen B. en B. even na de kamer van S. ik stond bij de deur opening .. ik zei niets.. deed niets.. ben weg gegaan omdat ik niet meer aan kon zien..

Goed wij op F. zijn kamer gezellig.. Kreeg ik sms van S. met daarin:
Krezip twijfel ik nu enorm aan.. je hebt je niet aan je belofte gehouden..
Ik stuurde terug:
Hoezo? ik heb niets gedaan hoor..
Kreeg ik terug:
Je zou hier niet komen en niets doen enzo. Veel plezier met F. en K. maar mijn respect ben je kwijt. Doei.

Ik had zo iets van WTF :| ik laten lezen aan de rest van de jongens.. hun vonden het ook stom en wij waren er over aan het praten.. maar S, stond ons afteluisteren.. Kwam hij de kamer binnen zonder broek aan.. en ik zo van weg wezen.. ( omdat ik nog boos was ).. en hij boos tegen mij en weet niet meer wat er allemaal gezegt is mja ik was zo boos wou hem slaan enzo.. maar B en B hielden mij tegen.. Ik was helemaal geflipt moest huilen.. omdat hij zo stom deed :s

Ik heb sinds ik hem ken, veel voor hem gedaan, stond altijd voor hem klaar, en nu doet hij zo en heeft hij om zo iets kleins geen respect meer voor mij.. Snap er niets van..

Ik ben zo boos, en hij heeft nog niets laten weten en geen ecuses aan geboden..
07 dec 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Duiveltjuh
Duiveltjuh, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende