nooit gedacht

wie had dat gedacht, denk ik bij mij eigen..
ik heb een ex.. en ja heb het er niet lang iets mee gehad ofzo, maar ik ben wel echt lang gek op hem geweest,.
en ja we hadden ook echt veel ruzie, ruzie om niets.. en dan bood ik altijd mijn excuses aan. ook als het niet mijn fout was, en hij deed dat natuurlijk niet.. hij had ook tijd gehad dat hij mij steeds afzeikte van dat ik dom ben enzo. en hij had ook leuke momenten, super lief, aardig. waren ook goeie vrienden. maarja die ruzies.
op gegeven moment zo erg dat hij mij niet meer wou zien. half jaar geen contact meer gehad. toen voegde hij mij weer toe. en toen ging het weer goed. Als vrienden dan enja zoenen deden we ook natuurlijk wel soms zo zonder bij bedoelingen, mja toen kwamen de ruzies weer.. en soms ook weer even lange tijd.. en dan weer goed.. en toen kreeg hij een vaste vriendin, en hij ja liet mij toch wel vallen. deed nooit moeite om mij en vrienden te zien
en keer wou ik met hem en 2 andere maatjes van ons vaker wat afspreken, omdat we elkaar weinig zagen. de 1ste keer dat we hadden afgesproken melde hij zich af op laatste momen omdat zijn vriendin bij hem was. ik was boos. de 2e keer wa sbij hem.. en daarna hadden we hem neit meer uti genodigt. ik hoorde niets meer van hem. en ik liet ook niets van mij weten ik wilde niet dat het van 1 kant kwam. ik was niet de enige, die 2 maatjes hadden er ook genoeg van. die hadden hem nog 1 kans gegeven, en die had hij ook verkloot.

nu na 2 jaar ofzo denk ik, geen contact meer gehad te hebben
kwam ik na half jaar weer op een site. en dan keek ik beetje op andere sites en ook op die van hem, kijken na fotos hoe hij er uit ziet nu. en ja je ziet wie er op jou site geweest is.
dus kreeg ik een berichtje van hem, van zegt u het eens.
sindsdien praten we weer via de site
heb hem niet op msn ofzo hoef ook niet
vanavond zie ik hem weer na die tijd
en gek genoeg was het gewoon gezellig op de site met die berichtjes

maar ik denk toch ook dat ik nu echt nog niet vrienden met hem kan zijn en hem nu weer kan vertrouwen.
is dat erg raar?
weet ook nit of ik dat wil, vind het goed zo hoe het gaat, zo krijg je niet gauw ruzie he nahnah
27 apr 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Duiveltjuh
Duiveltjuh, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende