help. :$

ik ben dit weekend bij mn vader. Bah, hier is het altijd zo saai. ik mag hier bijna niks! ik mag niet eens op de computer (eentje met internet) of tv kijken.. maarja nu heb ik geluk mn vader vond me groot genoeg om internet op mn kamer te hebben. maar ik mag nog steeds niet tv kijken komop zeg! verward toen ik nog geen internet op mn kamer had wistik noit wat ik moest gaan doen omdat ik hier ook niet echt vriendinnen heb ja wel 2 trouwens maarjaa die zie ik bijna nooit! dusja wat heb ik eraan. ik ben echt superblij dat ik nu internet op mn kamer heb wat moest ik anders altijd doen!? gaap!

mn vaders vriendin is al 7 maanden zwanger. bijna 8 maanden. aah ik moet er echt niet aan denken dat mn vader een nieuw kindje erbij krijgt. verward maarjaaa. het komt ook wel een beetje omdat ik mn vaders vriendin niet aardig vind.. zit ze te zeuren dat ik nooit iets tegen haar zeg dus nja mn vader had me apart genomen (dat was al best lang geleden) en ik moet altijd hoi ofzoiets zeggen als ik net bij mn vader ben weltrusten en goeiemorgen. nja het is niet echt een probleem ofzo maarja ze doet het zelf ook niet en dan moet ik van alles en nog wat gaan doen nou daar heb ik dus echt geen zin in! Mn vader zei laatst tegen mij dan moet jij maar de wijze spelen. ik snap niet wat ie daar mee bedoeld.verward dus ik moet wijzer zijn dan zijn vriendin?gaap! goh wat dom!
mn moeder zegt altijd tegen mij dat ik gwoon mn bek los moet trekken tegen mn vader over haar maar dat durf ik op een of andere manier niet. ik ben hier nooit mezelf ik voel me hier niet echt fijn ofzo.. ik zit er meestal best erg mee als ik naar mn vader moet want dan zie je weer hoelang mn vaders vriendin nog moet voordat ze een kindje krijgen.. geschokt maarjaaaa..

mn moeder heeft wel eens gezegt overleg dan met je vader of er iemand mee mag maarja het klinkt misschien heel stom maar ik schaam me dan gwoon voor mn vader hoe streng die is sinds ie een nieuwe vriendin heeft.. maarja echt kut hierzo.boos
25 okt 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van aapaapjo
aapaapjo, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende