Here I am!

Beste mydiary-bezoekers...

Ik ben een tijdje weg geweest, maar ben nu weer helemaal terug. Leuk om jullie na een lange tijd weer terug te zien. Mijn laatste log heb ik gepost op 1 juli 2003 onder de naam Kane. Vanaf vandaag log ik verder onder de nickname Lars, mijn echte naam is overigens Daan vrolijk

Ik ga me niet voorstellen. In de loop van de weken zullen jullie er zelf wel achter komen wie ik ben en wat ik doe op deze wereld. Ik heb een erg druk leven in tegenstelling tot vandaag. Een docent is door haar rug gegaan en haar les viel uit, voor mij hield dit in dat ik vrij was vandaag. Tot nu toe heb ik dus weinig zinvols gedaan vandaag. Zometeen ga ik even naar Veldhoven voor mijn werk. Verder wil ik nog schoenen kopen, geld pinnen een cholestroltest af laten nemen én even naar een verjaardag. En dat allemaal voor 18:00 uur nahnah haha dat gaat leuk worden.

Ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken om bij de aftrap van mijn 'eerste' log iedereen te bedanken die de moeite en tijd neemt om even stil te staan in mijn wereld. Bedankt!

Tot snel,

Greetzz,
Daan!


Oja... mocht je willen reageren, plaats dan een reactie. Natuurlijk mag je ook altijd mailen of een prive bericht sturen.
05 nov 2004 - bewerkt op 11 mei 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Lars
Lars, man, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende