Het ligt niet aan jou maar aan mij.

Het ligt niet aan jou maar aan mij... Het meest gebruikte uitmaak zinnetje die aan bijna elke break up te pas komt. Zelf heb ik hem een aantal keren gehoord en ook gebruikt. Maar serieus the fuck moet je hiermee?

Als deze zin gebruikt wordt betekent het 9 van de 10 keer iets heel anders dan het zegt. Meestal ligt het wel aan jezelf. Alles ging toch goed? Je kan het vinden met zijn ouders en hij met die van jou. Jullie vrienden mogen elkaar en nooit hebben jullie ruzie. Oke misschien ligt het ook niet aan jou. Maar aan hem ligt het eigenlijk ook niet. Jullie hadden zo'n mooi stel kunnen zijn. Dus waar is het mis gegaan?

Bij jou! Het klinkt heel hard maar het is de waarheid. Mannen zijn over het algemeen simpele wezens, als het goed voelt is het goed. Als jou vrienden hem mogen en wederzijds, als het goed zit met elkaars ouders is het goed. Maar waarom gaan we dan niet verder? Meiden zijn vaak anders in de relatie dan single dat is logisch maar het kan de man afschrikken als hij die kant niet leuk vind. Dus indirect ligt het aan jou, dit betekent niet dat je moet veranderen echt niet als iemand echt gek op je is merkt hij de veranderingen niet eens en zowel vind hij het Alleen maar leuk.

Waar het ook nog aan kan liggen is het bekende te vroeg ik hou van je zeggen. Vrouwen zijn geneigd dit vrij vroeg te zeggen terwijl de man dit zegt wanneer hij echt van de persoon houdt. Hij kan schrikken als je dit al snel zegt. En dit opzicht ligt het weer aan jou.

Ik heb het een keer opgedraait, het ligt niet aan mij maar aan jou, want er zijn ook mannen die in een relatie veranderen en/of heel snel zeggen van je te houden. Daar kan ik dus helemaal niks mee. Ik heb hem verteld waar het aan lag dat ik het niet meer zag zitten. Dit vind ik de manier om een tijd met iemand te beeindigen, ik zeg tijd en geen relatie want dit geldt voor mij niet voor langdurige relatie waarbij je bijvoorbeeld uit elkaar bent gegroeid.

Zeg gewoon waar het aan ligt, zo kan je er wat aan doen en zorgen dat dit geen tweede keer gebeurd. Aan het ligt niet aan jou maar aan mij heb je geen ene fuck aan. En help je de ander alleen maar van de wal in de sloot. Nogmaals verander jezelf niet! Je ben goed zoals je bent en hij/zij moet je nemen zoals je bent en anders daar is de gat van de deur, maar je kan wel voorzichter zijn met sommige dingen.


Xx diamondverliefd
20 mrt 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Diamondeye
Diamondeye, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende