Het verschil

Ik denk de laatste tijd vaak over het verschil tussen mannen en vrouwen.
Maar vooral hoe vrouwen zijn. Ik stoor me daar namelijk het meest aan. En wil ook liever niet zo zijn.

Want je kan het ontkennen maar vrouwen maken zich vaker druk om de kleinste dingen. Ik doe het ook, en ik vind het echt belachelijk van mezelf.

Vrouwen geven vaak minder vrijheid aan hun geliefde. Ze willen altijd weten waar hun vriend uithangt, en zijn altijd bang dat ze vreemdgaan. Het hangt natuurlijk af van welke vriend je hebt en of de vermoedens terecht zijn of niet maar meeste van de tijd zitten we er naast en maken we ons druk om niks. Mannen vertellen vaker leugens als er vaak hetzelfde gevraagd wordt. Omdat ze er moe van worden! Logisch, zou ik ook doen.

Mannen doen natuurlijk ook zo hun dingen fout, maar dat ligt ook aan watvoor soort man het is. Er zijn natuurlijk mannen die niet te vertrouwen zijn maar daar moet je ook geen relaties mee beginnen. Dan maak je het jezelf ernaar. Maar er zijn ook mannen die je begrijpen zonder uitleg.

Vrouwen willen altijd dat mannen hun best doen, en de eerste stap zetten. Ze willen graag ontbijt op bed, of dat hun vriend het tasje vasthoudt. Ze willen vaak dat hun vriend dingen uit hun zelf doen zonder dat je ernaar moet vragen. De kleine dingetjes vinden ze het belangrijkst.

Doe gewoon is chill, en maak je niet zo druk om onbelangrijke dingen. Doe is rustig, en ga niet op alles in. Je hoeft het niet altijd beter te weten.

Ik heb mijn man, en ik ben gelukkig. Ik hoop dat we nooit veranderen..



09 aug 2009 - bewerkt op 09 aug 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sonrisa
Sonrisa, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende