Hij was er niet. :'(

Nouja, de titel spreekt boekdelen. HIJ WAS ER NIET! Ik kan wel janken. Waarom ben ik in godsnaam verliefd op hem geworden? Waarom waarom waarom?!!!!
Maar er was vandaag toch één lichtpuntje aan de horizon. Er gaat wel een heel verhaal aan vooraf, maar ik heb toch geen leven knipoog Nou, vorig jaar had ik een hele, mega, super, ongelofelijk knappe gymleraar. verliefd En op het eind van het jaar zei hij dat hij wegging, hij was ontslagen ofzoiets. Ik moest echt huilen, zó erg vond ik het. Niet in de klas natuurlijk, but you get the point. Dit jaar is hij toch teruggekomen!! Alleen heb ik geen les meer van hem. Ik heb nu les van zo'n enge oude vent met een abnormale snor. verdrietig Vandaag hadden we gym in de sporthal, maar die vent kwam niet opdagen. DUS TOEN KREGEN WE LES VAN DAT ONGELOFELIJK LEKKERE STUK. Aaaaah...*kwijl*. Niet dat ik op hem ben ofzo, my heart belongs to G. Maar toch. Ik had nog nooit zo veel zin in gym XD.
Verder is er niks spannends gebeurd vandaag. Ik moet wel even updaten want ik heb een paar weken niet geschreven.
Update 1: Ik heb mijn DELF Scolaire examen gehaald met 94/100!
Update 2: Het gepest van J. tegenover V. wordt steeds erger. Of had ik daar nog niks over verteld? Dan komt er binnenkort een stukje over, promise.
Update 3: Vanmiddag gekletst met L2 en I., maar het werd steeds serieuzer. We hadden het over de keer dat I. en ik bijna geschorst waren. En dat het toch voor een deel L2's schuld was. Nouja, whatever. Ik ga geen oude koeien uit de sloot halen, zoals dat zo mooi heet.

Dat waren dan de updates. Ik denk dat ik maar eens ga dineren. Yay!
09 apr 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van muse©
muse©, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende