hij wil dood

Wat zeg je tegen een vriend die jou verteld dat hij niet meer verder wil? Dat hij het niet meer ziet zitten, dat hij dood wil?
Ik ken de positie, ik ken de gevoelens. Maar ik zocht hulp bij volwassennen, hij niet. Hij zoekt hulp bij mij, misschien omdat hij denkt dat ik weet wat ik moet doen. Maar ik weet het niet, misschien moet ik precies uitzoeken wat er met hem aan de hand is, waarom hij dood wil.
Hij zget verliefd te zijn op iemand, maar hij wil niet eens zeggen of het een jongen of een meisje is, misschien is dat wel het probleem.
Maar ik weet het niet, zelf wilde ik ook een tijd dood, maar toen werd ik door allemaal mensen geholpen. Meerdere volwasennen, en die zeiden dat ze de verrantwoording niet in hun eentje konden dragen..
En ik dna? Ik ben nog maar een kind, ik ben zelf nog een wrak... moet ik dit voor mezelf houden? Moet ik hier met hem over praten, ik weet het niet.
Ik ga er zeker met hem over spreken, dat moet wel. Ik moet dingen duidelijk krijgen, waarom en zo, en wat hij van mij verwacht. Het zal voor ons beide moeilijk zijn. maar toch wil ik hem helpen. Ik moet wel...
Niet dat ik mij gedwongen voel, maar ik wil hem niet alleen laten, hij is zo lief en belangrijk.
Nou dat moest ik even kwijt..
groetjesverliefd
30 nov 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Treurwilg
Treurwilg, vrouw, 21 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende