hoe gaat het? JA HET GAAT WEL EN NOU OPHOUDEN

jeetje zeg echt zo'n dat dat iedereen gaat vragen hoe het met je gaat dramatisch irritant! Mijn vriendje is gister voor 5 maanden naar het buitenland vertrokken en nu denkt iedereen dat ik zielig ben nou valt wel mee hoor ik adem rustig verder komt vanzelf weer terug hoor. Tuurlijk mis ik hem, maar als ik er een drama van ga maken wordt het alleen nog maar weer erger.

Vandaag beetje suffe dag heb eigenlijk echt te weinig gedaan zelfs voor mijn begrippen te weinig heb de hele dag beetje gaar voor me uitzitten kijken gewoon beetje wachten tot de dag over zou zijn en ik weer naar bed toe kan.... gaap! ja fijne besteding van je dag. En nu is het dan eindelijk avond en als ik zou willen zou ik nu dus naar bed kunnen gaan nou ja beetje extreem vroeg maar het zou kunnen en nu ben ik opeens heel fanatiek aan het foto's gaan plakken ja ik vind mezelf vandaag ook niet te volgen. Dat soort fratsen zou ik 's middags moeten doen dan gaat dat allemaal veel beter vrolijk want nu heb ik dus net een aantal dingen beetje scheef gaar lomp zitten plakken hmmz gaat niet vloeiend jammer dan.

Owja en voor de mensen die het zich dan nog echt even afvragen hoe het met me gaat: op een schaal van 1 tot 10 scoor ik een krappe vijf maar naar de buiten wereld toe voel ik me 9+ laat ze maar denken dat ik super vrolijk en gezellig ben dat scheelt hoop gezeur en gezwam vrolijk
25 jan 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van jann
jann, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende