hogen hakken , mooie jongen op scooter

een tijdje geleden toen het nog super lekker weer was , ( de vogeltjes nog vloten en de zon nog volop scheen alle jongens er nog lekkerder uitzagen omdat ze in die sexy zomer kleding liepen ) toen liepen ik en kelly dus buiten , ik had net nieuwe slippertjes gekocht ( heel veel mensen vinden het hoere slippetjes , maar ik vind ze gewoon MOOI )
maar onder die slippertjes zaten van die dunne hakjes waardoor ik ineens 3 cm groter was ( was ik eindelijk niet meet het kleintje engel ) .
maar ja waarneer liep ik nou op hakken , nooit dus , dus was er ook niet aan gewend .
ik liep nog al wankelig en ben zelfs bijna een keer van de trap gevallen sinds dien mocht ik er niet meer de trap mee op .
en kelly elkekeer maar lachen als ik bijna viel .
en toen vond ze het dus nog leuker toen ik bleef vast zitten met me hak tussen een tegel die half los lag .
kelly loopt namelijk echt heel snel en op die hakken van mij is dat echt niet bij te houden . dus ik probeer sneller te lopen en voor ik eht wist zat me hak vast tussen een tegel dus ik wou veder lopen val zowat en kreeg me schoen er toen bijna niet tussen uit .
ik moet het nog steeds aanhoren hoe grappig dat er uit zag . ( zoals kelly dat zei dat moment vergeet ik nooit meer ) .

dan begin ik nu maar over die mooie jongen op die scooter .
het was dus lekker weer en ik en kelly liepen weer is de straat onveilig te maken .
want jah wat is er hier nou te doen ? helemaal nisk dus .
we wouden naar huis lopen want me voeten konden echt niet meer .
we moesten over een bruggtje maar zagen dat een gast met een scooter zitten.
dus ik keek kelly nog een keer aan en zei over de brug heen is langer lopen en met die hakken kom ik strak weer vast te zitten en ik heb geen zin om langs die jongen te lopen dus we namen een andere weg .
we waren net op het een speel pleintej aan gekomen en gingen daar even zitten , toen hoorde we een scooter aankomen , en ja hoor het was die jongen , hij stopte voor onze neus ik durfde echt niet te kijke hoe die er uit zag dus keek ik kelly maar aan . hij vroeg iets aan ons , we konden het niet verstaan want hij praate nogal zachtjes en keek nogal verlegen toen ik hem aan keek vroeg wat hij had gevraagd durfde hij me niet aan te kijken ( zo lief he verlegen jongens) hij vroeg dus de tijd en ik had als enigste een telefoon bij me maar daar staat alleen maar digitale tijd op . kelly wet enog precies hoe laat het was 15:20 . en ik kan geen digitale tijd dus ik zei gewoon het is 15:20 echt stom om zoiets te zeggen ik moet toch echt is digitale tijd leren .( als het is alleen maar nodig voor als er nog is een mooie jongen vraagd hoe laat het is) .
ik vond (vind) hem echt heel mooi maar zei niks tegen kelly .( nogal al stom om de eerste beste jongen die langs komt en verlegfen is gelijk helemaal leuk te vinden ) . en en kelly bleven zitten hij reedt 2 rondjes om het speel pleintje heen . ik dacht ik zie die jongen dus nooit meer .
ik en kelly wouden nu echt naar huis omdat elina elk moment thuis kon komen met haar nieuwe kapsel en we dat apsoluut wilden zien. we staan net voor een poortje en hij komt weer aan rijden .
hij zet zelfs ze scooter aaf en vroeg hoe die naar galcop moest rijden .
wij hadden allebei echt geen idee hoe we dat moesten uitleggen ( ik woon hier al me hele leven en ik kan hier echt nog steeds verdwalen) .
kelly begon als eerste tegen hem te praten. ik keek hem voorzichtig aan * ooh man die ogen*
ik praate ook mee in het gespek .
we besloten weg te gaan . achteraf zei ik tegen kelly dat ik hem echt leuk vond en mooi .
kelly helemaal zo van had dat eerder gezegd dat had ik zijn msn wel gevraagd .
maar daar was het dus al te laat voor nahnah nou jah wel jammer maar het valt niet terug te draaien .
en er lopen vast nog wel meer mooie jongens rond . ( al weet ik niet , nou ik denk bijna zeker dat ze niet in mij geinterreseert zijn )

dan word het later toch maar een hamster is ook gezellig ( alstijd alles postief bekijken )
een hamster zeurt tenmiste niet engel

maar ja dat was even mijn verhaaltje ik wouw toch weer wat in mij dagboek zetten en vond dit opzich wel leuk erg vrolijk

groetjes judith verliefd


14 aug 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Fmale's
Fmale's, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende