I miss you <3

Hee lezer,

Ik heb misschien wel een raar verhaal, maar ik zou wel graag hulp willen hebben over wat ik zou moeten doen met dit allemaal. Ik hoop dat één van julie mij kan helpen.

Ik ben een jaar geleden verhuist, omdat mijn moeder een nieuwe vriend had ontmoet. Ik heb toen ik daar denk ik een half jaar al woonde, ruzie gehad met mijn moeder. Toen heb een week bij mijn buurvrouw geslapen, omdat ik even weg moest van mijn moeder. Even dat terzijde.

Waar dit omgaat is. Mijn buurvrouw heeft een zoon. Hij is dertig jaar. Ik heb hem nu drie keer gezien. Mijn buurvrouw heeft nog twee zoons. Die wonen bij mij in het dorp, die zoon van dertig woont in Utrecht. Dat is heel erg ver weg. Ik heb hem nu maar een paar gezien, zoals ik al zei, maar toch heb ik op één of andere manier zo'n goede band met hem. Ik heb echt het gevoel of is hij mijn grote broer. Ik ben zelf namelijk 16 jaar. Hij was het weekend weer bij zijn ouders (mijn buren), want zijn moeder was jarig. We hadden toen feest, ik heb toen zo goed en leuk met hem gepraat. Hij is helemaal geen familie van mij, alleen dat idee heb ik wel. Het is echt een raar gevoel.

Ik zei voor de grap tegen mijn moeder (40 jaar). Wat nou als ik over 10 jaar thuis kom met een jongen van 40 jaar (dan ben ik dus 26, en mijn moeder 50 jaar)? Mijn moeder zei: 'Zolang jij gelukkig bent'.

Het is niet dat ik verliefd op hem ben, maar het is die sterke band. Over twee weken komt hij hier hopelijk weer. Daarna zie ik hem meer dan een jaar niet meer, want hij gaat een wereldreis maken naar Canada. Ik ga hem dan wel heel erg missen.

Ik mis hem, en weet niet wat ik hiermee moet.

Ben ik verliefd? Of is het toch die sterke band?

Alvast heel erg bedankt voor je reactie! vrolijk

Groetjes, Deemstertje
16 apr 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van deemster
deemster, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende