I need some sleep!

zoo dit is de eerste keer dat ik hier iets op schrijf. ik weet niet of ik dit echt vaak ga doen en of ik het lang ga volhouden, maar dat zie ik vanzelf wel. ik zal me eerst ff voorstellen. mijn naam is eva, ik ben 15 jaar en doe 3 vwo bijna 4 natuurlijk. dit is denk ik wel weer genoeg ik kan altijd nog meer vertellen.

okee nu over vandaag. ik ben echt onwijs moe en ben bij het 1ste uur al bijna in slaap gevallen xd ik heb de hele les op me tafel liggen hangen en helemaal niets gedaan (niet dat ik normaal veel doe bij nederlands engel ) als ik thuis kom ga ik gelijk slapen en uurtje of 2 en daarna zie ik wel weer. gelukkig is dit mijn laatste uur. dan moet ik nog wel een half uur naar huis fietsen, maar dat overleef ik nog wel.
ik kan echt niet wachten tot de vakantie. nog 10 dagen en dan zit ik in het vliegtuig. ja ik weet het is misschien een beetje dom dat ik echt precies weet hoelang het duurt. ik was al aan et aftellen vanaf 40 dagen xd. maar ik heb er gewoon zoo veel zin in. ik ga samen met me ouders, zusje, me beste vriendin (naomi) en haar ouders naar peru! daar is naomi's moeder geboren en ze gaan daar om de 2 jaar heen. maar nu word ze 15 en dat is daar net zo iets als sweet 16, dus krijgt ze echt een f*cking (sorry voor het schelden engel ) feest. kan echt niet wachten. er komen echt super veel lekkere boy's ^^ daarna ga ik met me ouders en zusje veder peru intrekken, jungle enzoo en ik ga natuurlijk ook Joran v/d sloot ontmoeten. handtekening en een fototje nahnah (grapjee of cours)! dus nu begrijp je waarschijnelijk wel waarom ik zo'n zin heb in de vakantie. okee ik vind dit al best wel veel en het is nog vroeg op de dag. als ik dadelijk thuis kom en geslapen heb schrijf ik nog wel wat meer. tenzij ik natuurlijk niks te lullen heb of misschien toch wel knipoog hahaha okee nu begint het echt onzin te worden

byee byee people verliefd
16 jun 2010 - bewerkt op 16 jun 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ding999
ding999, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende