iik weet het ff niet meer?

nOuujaaa!
tziit zO.. ik heb een vriendiin.. die ik al Super LanG ken!
en waar ik eCht Om Geef..
alleen heeft ze un Vriendd.. en ik Snap natuurlijk ben je vaKer bij je nieuwe lOver
maar naar een hele tijd Ongeveer 10 maanden.. ging het Over tussen haar en diie jOngen..
dus kwam ze vaKer naar mij tOe! natuurlijk kan ik dat Ook nOg wel Begrijpen..
Maar nu is het eigelijk zO dat hij haar behandeld als een stuk strOnd haar uitscheld haar steeds
dumpt als ie er genOeg van heeft.. In die tijd als ze het uit heeft wil ik haar steunen..
en haar Ook wel duidelijk maken dat hij niet de gOede jOngen vOor haar iis.. ( ze mOet dat natuurlijk zelf inzien want Liefde maakt blind!) ik zie hOe mijn vriendin steeds meer haar vriend goed wilt praten..
ze lOopt thuis weG en dOet nOg meer rare dingen (omdat ze haar vriend wilt zien) omdat de ouders haar verbieden die jOngen nOg te zien! maarjaaa thuis gaat het Ook niet lekker dus gaat ze steeds maar weer naar hem terug en ze laat zich gewoon gebruiken! elke daG weer ''brian'' dit en ''brian'' dat..
ik heb zelf mijn problemen dus word ik er beetje gek van! ze weet wat er bij mij allemaal gebeurt en vraagt niet eens hoe het met mij is! neejj alles draait omhaar.. en nog steeds naardat ze me heeft laten zitten voor haar vriend probeer ik een gOeiie vriendin te zijn.. maar nu is het tOg de druppell.. ik kan er niet meer teGen.. ik ben 6 weKen naar een campinG geweest ze weet dat ik niet kan bellen .. daarom sms ik haar en mail ik haar.. maar wat laat zei van zich horen nixx.. en rara hOe kan dat kOmen.. ze heeft weer met hem!.. en dan zeg ik er wat van en dan begint ze heel raar te dOen.. nOujaa is dit een eChte vriendin..? die me helemaal laat vallen als ze weer bij haar vriend is?en als het weer uit is dan ben ik weer goed genoeg? die liegt tegen mij? wat mOet ik ermee..??! ik wil haar niet laten vallen maar dit is al heel lang zo bezig en ik denk dat ik niet meer de vriendin vn haar kan worden die ik eerst was! maar ik denk dat ze dat pas inziet als hij haar dalijk weer dumpt! ik kan haar tog niet meer helpen.. alleen voorkomen dat ze mij nog meer verdriet doet x?
15 aug 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van prinCess_x
prinCess_x, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende