Ik haat hem....

Hey mensen..

dat is lang geleden..
er is weer onwijs veel gebeurd in me leven!

Ik had het uitgemaakt met Lars omdat ik (dacht ik) de jongen van me leven leerde kennen.. > Ron!
Het ging super goed tussen ons.. zagen elkaar in de 1e week al elke dag! Ik was echt zo zo gelukkig met hem! engel.. helemaal in de 7e hemel!

Ik leerde hem kennen omdat we in het weekend alle 2 bij hetzelfde tankstation werkte..
Toen we ongeveer 4 weken bij elkaar waren zouden we een dagje weg gaan met de medewerkers van het tankstation..

Toen ik daar aankwam om te vertrekken zaten de eigenaars in een diep gesprek met ron! Ik dacht dat het ging omdat hij wel eens te veel zegels meegaf aan klanten.. na een half uur wachten kwam 1 van de 2 eigenaars mij halen omdat ron mij iets moest vertellen.. verward
Ik snapte er niks van...

Ron vertelde mij zelf dat hij geld had gestolen... heel veel geld!!! Ze wisten nog niets precies hoeveel.. ze schatte het rond de 5000 euro! Ik snapte het niet.. het drong niet door! ik was zo verliefd op hem verliefd.. dat ik niet nadacht wat voor problemen het met zich meebracht! Omdat de 2 eigenaren ron echt als een vriend zagen hebben zij besloten hem niet aan te geven bij de politie.. ron moest het geld terugbetalen en dat was het.. verdrietig

Ik besloot bij ron te blijven en te helpen! ik vertelde het alleen aan me beste vriendin en hij aan zijn beste vriend.. Hij wilde het alleen oplossen zonder zijn ouders! we waren al aant kijken voor een lening totdat ron gebeld werd door zijn vader. die was bij het tankstation langsgeweest en daar hebben ze verteld wat de echte reden voor het ontslag was..

Ik heb ron een aantal keer gevraagd of er nog meer was wat ik moest weten.. of er al eerder zoiets gebeurd was! meneer beweerde bij hoog en laag van niet.. totdat ik bij een gesprek moest zijn met zijn ouders... (zijn ouders zijn gescheiden, ron woont bij zijn moeder).. Zijn vader heeft een eigen zaak en vertelde dat ron een half jaar geleden daar ook geld heeft gestolen.. dit hebben ze toen onder elkaar gehouden en ron heeft dat aan zijn vader terug betaald.. verdrietig
Ik was zo boos.. ik heb het hem zovaak gevraagd.. en dan dit.. en toch bleef ik bij ron.. waarom? dat snap ik nog steeds niet verdrietig..

Diep in mijn hart miste ik lars ontzettend... verdrietig

Ik begon goed op te letten over wat ron allemaal vertelde.. heel veel dingen klopten niet! hij loog tegen me als hij thuis bleef van school en beweerde later dat hij het me niet durfde te vertellen omdat hij bang was dat ik boos zou worden verward!
Hij deed niet echt moeite om nieuw werk te zoeken, dat irriteerde me heel erg!
Hij deed er heel makkelijk over als ik over het tankstation begon..

Het vastgestelde bedrag was 7500 euro.. dat had hij daar weggehaald in 3 maanden tijd!?
Waar is al dat geld gebleven? Dat weet ik nog steeds niet.. hij zegt elke keer weer dat hij heel ruim heeft geleefd... maar zoveel geld in z'n korte tijd?? Dat kan er bij mij niet in...

Ik heb toen de knoop door gehakt en verteld dat ik ff tijd voor mezelf nodig had.. Ik moest alles op een rijtje zetten.. ik werkte nog bij het tankstation dat was voor mij ook niet makkelijk! er was afgesproken dat het binnen het bedrijf zou blijven.. maar iedereen heeft wel een persoon aan wij die het kwijt wil..

Ron wilde mij niet met rust laten.. hij belde me constant!Hij reed rondjes langs mijn huis.. als ik me telefoon niet opnam belde hij heel me vriendenkring rond om te kijken waar ik was!

Hij belde als ik bij een vriendin ging slapen snachts op de thuistelefoon...

Op een vrijdagavond toen we met alle meiden wilden gaan stappen.. belde hij rond 9 uur op met het verhaal dat hij voor de trein ging springen.. ik schrok.. belde gelijk naar de thuistelefoon. zijn moeder nam huilend op en vertelde dat ron net met scheurende banden in zijn onderbroek met de auto wegreed!
Ik heb gelijk de auto gepakt met mijn beste vriendin naar zijn huis gereden.. ik mocht van zijn moeder niet in de buurt van zijn huis komen verward, ze gaf mij de schuld!

ron had zijn telefoon aan staan.. ik ben rondjes gaan lopen bij hun in de buurt.. tot daar ineens het kleine rode autotje aan zag komen. het was ron! ik zorgde ervoor dat hij stopte.. hij vertelde dat ie me miste en met me wilde praten.. toen hij in gesprek met me was heb ik de sleutel uit het contact gehaald..! verdrietig zijn vader heeft hem de auto uitgesleurd...

Ik heb zijn auto weggezet en heel even met me vriendin bij zijn buurmeisje binnen gezeten.. we besloten om naar huis te gaan, dus ik heb de sleutels door de brievenbus gegooid.. dat hoorde ron natuurlijk binnen! verdrietig dus hij kwam naar buiten gevlogen.. ik ben onderhand naar binnen gesleurd door ron en zijn vader! verward
Ron was helemaal doorgedraaid.. nooit hem ik iemand zo gezien!
zijn vader had ondertussen de dienstdoende huisarts gebeld en die zou met spoed langs komen!
ron heeft dezelfde nacht nog rustgevende medicatie gehad!
Ik ben daarna snel naar huis gegaan.. ik was zo bang!!

daarna bleef hij me bellen, smsen en achtervolgen!
hij stond me op te wachten toen ik ging werken in het tankstation..
hij is voor een auto gesprongen.. of eerder op een auto!!! om mij te laten schrikken.. verdrietig
ik was geschrokken, maar zag dat hij niks had dus ik ben gewoon doorgefietst!

Ik kwam huilend bij me werk aan.. daar heb ik het nummer van de vader van ron gekregen.. en gelijk gebeld.. om te zeggen als ik nog 1x een smsje of telefoontje van ron zou krijgen dan zou ik aangifte gaan doen!!

Ik hoop dat het nu klaar is met ron! ik heb zoveel verdriet gehad door hem!
ben nu weer leuke dingen met Lars aant doen.. hoop dat het nog goed komt verliefd

hoop dat deze moeilijke tijd is afgesloten....

Kus vero verliefd
20 jun 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van vero
vero, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende