ik kan niet slapen

Het is nu drie uur,, ik kan niet slapen en bedacht me om voor de eerste keer dit jaar in mijn dagboek on-line te schrijven.
Nog nooit gedaan dus eigenlijk wel spannend. Ik zal me dan maar even voorstellen: Mijn naam is Angelique.. Ik ben bijna 24 en ben vandaag zo aan het stressen geweest dat ik gewoon niet kan slapen.
Ik zou op stap gaan met een vriendin, jep dat doe ik op vrijdag-avond maar ik bedacht me op het laatste moment.. Heb gewoon nergens geen zin. Tja.. kan gebeuren denk ik..
Wel jammer want ik had me zo op het weekend verheugd.. Weer een keertje vrij sinds 13 dagen en geen eens de fut iets leuks te gaan doen en maandag weer werken... Klote vind ik het wel hoor... het valt me nu even best tegen.
Ik heb naast mijn werk de afgelopen 100 vrije uren aan mijn scriptie gewerkt. Doe deze over Alzheimer.. Moet zeggen dat ik mezelf bijna zo voel, zo leeg ben ik in mijn hoofd nu.
Had vandaag eigenlijk ook af moeten zijn dat klote ding maar niet gelukt dus morgen op mijn vrije dag maar weer verder.. Ik zal blij zijn als hij ingeleverd en wel is. Hoop echt dat me morgen gaat lukken!
Help me mee hopen en ik ben heel blij!
Als je er zelf maar in geloofd! Ik maak hem af dat ding morgen lever hem in en kijk er niet meer naar om.. Er zijn genoeg dingen om over te stressen en je klote over te voelen en ik wil niet dat dit me teveel gaat worden.. Was daarom toen straks ook op zoek naar de positieve leuzen waar je vrolijker van wordt. Kwam ik op internet in een dagboek terecht van iemand die nog meer in de put zat dan ik.. Kon ik echt even niet verdragen en besloot toen maar hier wat te schrijven.. Als ik me beter voel als mijn scriptie ingeleverd is dan zal ik nog weleens wat gaan lezen en iets terugsturen om haar op te vrolijken.. Was ik vandaag echt niet toe in staat! Heb alleen nog geen positieve leus nu, maar ben gelukkig wel moe geworden dus ga het even proberen..
13 nov 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van kiekie
kiekie, vrouw, 43 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende