Ik loop te hard van stapel

Hoe ik het weken geleden nog over Sander had, hoe leuk ik hem vind of vond, hoe kut ik het vind of vond dat hij aan het klootvioolen was met een vriendin van mij.. Hoe leuk ik nu een oude schoolgenoot vind..

Ik zit nooit op msn, maar gister had ik echt even gehad met school en meldde me aan. Uit het niets kreeg ik een berichtje van Mick, ik ken hem van mijn middelbare school en kom hem heel af en toe tegen op mijn huidige school en feestjes. Hij is zo'n jongen waarvan ik altijd denk als ik hem zie: wat een leuke jongen. Volgens mij krijg ik ook altijd een rood hoofd als ik hem (onverwachts) tegenkom.
En nu begon hij plannen te bedenken om mij te zien. Hij vroeg gelijk wanneer ik nou een keer kwam logeren.. Dat was zo apart dat ik twijfelde of hij het wel was. Vervolgens kwam het, na wat geflirt, er op neer dat ik zogenaamd een klein beetje verliefd op hem was en hij ook (ook al zei hij niet op wie). Dat wilde hij vieren. Het liefst aankomende zaterdag al en dat ik daarna bij hem kwam logeren! Wat heftig! Dat gesprek heeft me de rest van de dag zo in de war gebracht dat ik niet meer normaal kon nadenken en fungeren.
Ik spreek hem nooit en nu vraagt hij me al deze dingen en vind ik hem gelijk leuk!

Loop ik te hard van stapel? Ben ik verliefd? Vind hij me wel leuk? Of maakt hij nou een grapje? Ben ik nog steeds in de war?
22 sep 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ik_droom
ik_droom, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende