Hoe ga ik hier mee om?

Het is een veelomvattend woord voor mij, maar ik ben verliefd.

Zijn naam is Mick. Ik heb het al eerder over hem gehad. Afgelopen zaterdag ben ik na een feestje bij hem blijven slapen. Ik wilde (nog) niet met hem naar bed, maar ik was te dronken om het te stoppen..

En nu krijg ik geen hoogte van hem en ik weet niet hoe ik hier mee om moet gaan. De laatste tijd heb ik de luxe gehad dat ik niet achter een jongen aan moest, vandaar dat het nu interessanter voor mij is om hem leuk te vinden.
Het was wel gepaster geweest dat hij na die nacht nog even had laten weten dat hij het gezellig vond, of iets in die trant. Maar helaas..

Vandaag heb ik hem gesmst met de vraag of hij op school was en of we even samen gingen roken. Maar er waren te veel bekenden in de buurt, waardoor we nauwelijks een-op-een tijd hebben gehad.
Toch wilde hij eerder gemaakte (halve) afspraken nog inhalen en hij wilde dat ik morgen ook naar het feestje kwam waar hij heen gaat. Het zijn hele kleine dingen waarvan ik afleid dat hij wel iets van me wil, maar ik weet niet wat. Het ligt niet voor de hand.

Moet ik nu assertief zijn en hem op de een of andere manier duidelijk maken dat ik hem echt leuk vind? Of moet ik bij mijn principes blijven dat de jongen achter het meisje aan moet?
27 sep 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ik_droom
ik_droom, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende