.. Ik (over)leef nog

Paar hele heftige dagen gehad.
Vandaag een goed gesprek gehad met mijn casemanager.

Ik heb het nogmaals uitgesproken dat ik het echt niet meer zie zitten.

Dat gewoon niks meer lukt.
Ze herrinerde mij aan het feit dat ik
Een BOR heb en dat ik zo 3 nachten eff tot rust kan komen in kliniek .

Maar ik vind dat ik het nog eff vol moet houden als het echt niet meer gaat mss in de mei vakantie omdat vakantie altijd echt heeel zwaar is voor mij.


Ook hebben we het gehad over mijn huidige woonplek en dat we echt moeten gaan kijken naar een veiligere plek zodat ik mij weer beter ga voelen . Zijn gelijk wezen kijken bij soort trainingshuizen, maar daar mag ik maar max 3 maanden verblijven en dat is voor mij niet goed . Na 3 maanden ben ik pas een beetje gewend aan omgeving en mensen en om dan alles weer op de kop te gooien is geen goede zet.

Veilige woonplek zoeken staat nu op nummer 1 iets waar ik echt blij mee ben. Verder gister ook gesprek gehad met die van trtc ze zei dat ik mij geen zorgen moest maken over de uitslag van de testen omdat zij zo ook al weet wat er aan de hand is.
Ze denkt mee wat voor mij het meest geschikt is. Qua behandeling. Aan haar heb ik ook aangegeven dat ik het echt niet meer trek.

Zij wist precies uit te leggen wat er speelde zonder dat ik heeel uitgebreid er over sprak. Misschien heb ik weer een klein beetje hoop dat het beter kan gaan. Niet veel maar ik wil nu wel even doorzetten hoe moeilijk ook.

Xx
22 apr 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KleintjeXx
KleintjeXx, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende