'ik wilde het niet.!

hallo, ik ben een meisje van 19 jaar..
byna 2 jaar geleden ben ik verkracht en ik heb het zo erg moeilijk ermee nog steeds.
ik heb een jaar een vriend en wij hebben 1x sex gehad en ik was echt zo bang, bang dat het weer gebeurt. hij weet ervan en is zo lief voor mij hij steunt mij zo erg en gelukkig vind hij het niet erg dat ik het niet meer wil pas as ik er weer klaar voor ben.!

het was in december het was echt ijskoud, ik had blaas ontsteking en dus wilde ik geen sex met myn toenmalige vriend want ik had echt zon last van myn blaasontsteking dat het gewoon niet kon hij begreep het dacht ik dan. we zaten inde auto ik hij en een vriendin myn vriendin wilde na huis en brachten we haar weg hij reed daarna na een afgelegen plekje en ik voelde me er niet fijn bij ik verteld hem dat ook hij vroeg of ik met hem opd e achterbank wilde zitte konde we elkaar vasthouden ik vond het goed en toen zat ie in mijn broek en ik zei nee niet doen want ik wil het niet en hij ging door hij was echt zo sterk ik kon echt niks doen en uiteindelijk verkrachte hij mij.!

as hij mij belde of smste ik reageerde er niet op ik zette myn tel uit en had hem op msn geblokeert. ik stuurde hem 1 sms het is uit.! meer niet myn vriendin weet het k heb het haar verteld. zij helpt mij ook zo erg goed. en verder weet niemand het. ik durf het niet aan mijn ouders te vertellen mijn vader werkt bij de politie :s ik kan hem dat gewoon niet vertelle nu nog steeds niet.
ik denk er zo vaak aan en as er ook maar iemand erover praat zit ik savonds in myn bedje te huile en huil ik mezelf in slaap.ik kom er niet overheen en je kan wel zeggen meid ga met iemand praten die er verstand van heeft.
NEE die vertrouw ik allemaal niet ik ga niet zomaar een verhaal aan iemand vertelle die ik niet ken. ik kan het gewoon nog niet .
ik moet gewoon mijn verhaal kwijt ik heb dit nog nooit eerder gedaan eigenlijk.
nu nog steeds wil hi jcontact met mij as ik naar feestjes ga en i kweet dat hy komt ga ik niet. hij komt gewoon vrolijk na mij toe en doet net of er niks aan de hand is hefet ie dus al 1x gedaan.!
ik weet niet echt meer te vertelle het doet me wel goed dat ik dit opschrijf wel op internet maar tog ik moet het aan iemand kwijt.!
31 okt 2006 - bewerkt op 31 okt 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van meisje19
meisje19, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende