ineens zo'n gevoel van...

Tis al weer een tijd geleden dat ik hier wat gemeld heb... 't komt denk ik doordat ik de afgelopen 4 maanden heb stage gelopen en inet meer de tijd had om wat te schrijven. maarja, nu ben ik er weer!. Eindelijk is mijn stage over. Ik kan Eindelijk weer uitslapen. Ik het Eindelijk weer wat vrijheid. en ben Eindelijk weer vroeger thuis en al. Daarom was ik de hele dag al wel vrolijk enzo.
Maar nu zat ik zo weer ff voor de pc en ik zat te denken aan school. en toen opeens kwam hij weer door me hoofd heen suizen. Roy. 16 november j.l. tegen een brug aan geknalt en overleden. Goede vriend van mij... ook ergens in me andere posts te lezen... Zit opeens in een dipje doordat ik aan hem weer moet denken. Niet dat ik wel elke dag aan um denk, maar nu is het weer net iets meer en anders... ben nu zijn nummer aan het draaien die ook bij zijn begravenis. komen weer veel herinneringen op..
maarja, het is niet anders, en het leven gaat door.
morgen lekker vrij van school... dan ga ik ff bij hem op bezoek, jaa zijn graf dan. nog niet echt aangedurft en nog niet echt de tijd voor gehad, maar nu ga ik er dus echt morgen heen...
31 jan 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Cabbie
Cabbie, man, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende