Isis en Luna

Mijn arme zielige meisies... hebben vanmorgen samen met Dik een bezoekje gebracht aan de dierenarts.

Vanmorgen belde Dik (een beetje) in paniek; of ik toevallig gister een plek bij Isis had geschoren... Ik had namelijk gisteren de nageltjes van de dames geknipt en had tijdens het knuffelen daarna een paar plekjes ontdekt. niet echt zorgwekkend.. vooral niet omdat Luna een langharige cavia is.. dus ik denk: klitten.. maar t kleintje heeft zoon hekel aan kammen dat we dat gewoon niet te vaak doen (echte klitten knippen we er uit.. is voor iedereen prettiger).
wel had Isis wat kale plekjes achter de oortjes.. maar ik had dat geschoven op ouderdom (omaatje hihi) maar vanmorgen had ze dus een plek van een cm of 3 a 4 doorsnede op de rug.. kaal en bebloed)
Dik is toen toch maar even met ze naar de dierenarts geweest... blijkt dat ze huidmijt hebben met zijn 2en... zielig he? nu hebben ze dus alle2 een injectie gehad, en binnenkort nog een keer.. en zalf wat wij er 4x per dag om moeten smeren (gelukkig maar dat we strax kerstvakantie hebben.. anders hadden ze mee gemoeten naar het werk erg vrolijk)
Hopelijk helpt het allemaal, en hebben de meisies ook een leuke en jeukvrije kerst engel!

Kuz! voor nu, Cin

ps: huidmijt?! google-en heb ik al even gedaan: het is schurft. en dus besmettelijk. Jaaaaa we gaan vanmiddag bellen of we ook voorzorgmaatregelen voor al onze andere kidz moeten nemen knipoog
20 dec 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van cinnepinn
cinnepinn, vrouw, 48 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende