5e kerstdag

Hallo, Hier maar eens weer een stukje van mij. Heerlijk aan het genieten van de kerstvakantie.. na de heerlijke kerstdagen [vriendenfeestje op zaterdag, etentje bij mijn kunstbroer en zijn lief de zondag voor kerst, brunchen met Dik zijn familie en samenzijn -met kadootje!- op eerste kerstdag bij 1 van zijn zussen en 2e kerstdag lekkerlui met computer en dvd voor ons 2en], een dag rondhangen en een dag ziek, zijn we inmiddels al weer bij vrijdag aangekomen!
Veel klussen enz. was de bedoeling deze 2 weken. Maar vooralsnog hebben we alleen nog maar saus gehaald voor in de gang.
Maaaaaaaaaaar de riolering is inmiddels gefixt. De mannetjes met de hamer hihi oh nee, de trilplaat zijn buiten nog de laatste dingetjes aan het doen. Maar het werkt allemaal weer! Het gat is weer dicht! Het riool in de weg is weer hersteld, en ook de leidingen van de buren en van ons!!
Strax gaan Dik en ik even naar een waterbeddenboer.. want ik ging woensdagavond op bed liggen, heb vervolgens Jeroen vervloekt.. omdat ik dacht dat ie op ons bed had gepiest.. heb vervolgens netjes mijn excuus aangeboden (aan een kat... who's the boss???) want er blijkt een ienemienie gaatje in het waterbed te zitten.... klein gaatje, grote gevolgen... Dik en ik liggen dus heel knus al 2 dagen -ik moet zeggen nachten- te slapen op de bank en op matras in de kamer, bij de kerstboom En als we terug zijn ga ik "knieperties" bakken !!! En dan zal ik ze die hier een laten proeven.. want dat kennen ze niet op de Veluwe verward
Maar nu is het tijd voor wat actie, dus,
Kuz! voor nu, Cindy
29 dec 2006 - bewerkt op 29 dec 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van cinnepinn
cinnepinn, vrouw, 48 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende