JaJa...

Njah aangezien mijn laatste dagboek fragment van vorige maandag niet is opgeslaan is dit best wel k*t** Maarjah.. Ben juist nog snel iets gaan drinken in ons gezellig cafétje, al was het een stuk minder gezellig als vroeger, 't is ergens tijdens mijn Italiëreis overgenomen door andere mensen. Het café ziet er nog het zelfde uit, enkel het volk is een stukje ouder geworden:s der kwamen zelf op een moment bommatjes van een jaar of 60 binnen, wrsch familie van de nieuwe uitbaters maar toch, allejah het verliest echt zijn gezelligheid hierdoor zunne! Nu ist wachten tot de oude uitbater zijn nieuwe louch opent eh en dan kunnen we verranderen van café!
Jaja, vandaag ook de laatste dag van ons basketkampke gehad, was echt superplezant dit jaar! echt wel beter als vorig jaar. De kinderen vielen echt goed mee en we hadden ong. 50 kindjes dus meer als genoeg en de coach groep hing echt vies goed aaneen. We hebben ons laatste dagje dan ook afgesloten met een ijscoup op het terras aangezien we alle zon de afgelopen dagen hebben moeten missen. Maar we hebben daar dus blijkbaar twee uurgezeten zonder het te beseffen en toen was het ineens van shit we moeten door ons training gaat beginnennahnah Nujah da was dan ook weer raar terug hoge ringen, grote ballen Haha wat hebben we wat afgelachen = )
jaja, binnekort is dan ook mijn ton... nog maar enkele weekjes, dat gaat echt vies feestje worden! ManMan... En jah w gaat ook komen, E had al lang gezegt da'k die moest uitnodigen voor ons ton aangezien afspreken onmogelijk leek te zijn, dus had ik hem maar een berichtje gestuurd toen ik in Italië zat, en kreeg best wel een lief berichtje terug: "Hy, ja .. ik zal mijn uiterste best doen om te kome en u te zien! Ik wil u echt graag nog es zien! Hoe ist/ wast daar?" Njah ma ik ga der niet te veel op hopen da hij de echt ook gaat zijn, want de kans dat zijn lief erachter komt da die wil komen is nog vrij groot aangezien het nog zo'n 3 weken zijn. Dusjah. Al wil ik hem eigenlijk ook wel zien! alleen jah op mijn ton nt is da toch heel anders, want dan is da toch heel anders, want dan kunt ge nt echt praten, wat mss langs de ene kant wel goed zijn, al weet ik het niet meer.
Nujah wa kunt ge tegenwoordig wel met zekerheid weten? Niets toch!
Maar ik ga eens stoppen voor vanavond...

Liefs,
x.
14 apr 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van -Hanna-
-Hanna-, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende