je beste vriendinnen. yeah sure (U)

ooit wel eens het gevoel gehad dat je je beste vriendinnen heb gevonden?
nou ik wel! ik had 4 super vriendinnen, kim madelon tessa en jamina. we waren gehecht op school en oké er waren af en toe wel eens ruzies. maar die zijn altijd goed gekomen! nu dit school jaar ben ik van locatie verandert omdat dat alleen maar beter was voor mn werk. omdat in mn oude klas 31 kinderen in de klas zaten, en waar ik nu zit maar 13. btw. er is in een paar weken heel veel verandert!
het begon zo. tijdens de les wisseling werd ik gebeld door madelon, en ze vroeg waarom ik hoer over haar had gezegt! nou serieus, dat heb ik niet gedaangaap! dus dat zei ik ook. toen begon alle shit:s het was een super lang verhaal, echt lang! en het kwam er opneer dat ze me voor schut wil zetten ik heb dus zoizo volgehouden dat ze dat toch niet zou lukken, tsjaa hoe wil ze dat doen dan? en nu is het zo ( ik heb een paar lessen op locatie hoogvliet en ik zit op albranswaard ) als ik op hoogvliet kom .. dan komen al mn oude klas genootjes naar me toe en zeggen : IEW BRITT POEP JIJ IN JE BROEK ? IEW BRITT HEB JIJ KAKKERLAKKEN IN JE DOUCHE ? IEW BRITT POETS JIJ JE TANDEN NIET ? IEW BRITT DOUCHE JIJ NIET ? dat hebben dus madelon kim tessa en jamina tegen iedereen zitten doorlullen! het is echt zo irritand! tsjaa, zo zie je maar. WEET WIE JE ECHTE VRIENDEN ZIJN!
niet iemand vertrouwen, als het maar even je vriendin is! wacht ermee! tot het een echte leuke/gezellige/vertrouwbare vriendin/vriend wordt! niiet te gauw denken.

Liefssverliefdverliefd
06 nov 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van xBritt.
xBritt., vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende