Je hebt wel eens van die dingen ...

Heb je ook wel eens dat je iets aan het kijken bent op tv, of je hoort iets op straat of op de radio..
En je denkt dit wil ik eigelijk helemaal niet weten maar toch blijft luisteren? Nou ik heb een boekje
gekocht dat gaat over verweer tegen zwarte magie .. Ik weet het niet ik zeg niet dat ik volledig geloof
In al die boven natuurlijke dingen maar ja niemand heeft ooit bewezen dat het er niet is dus het kan altijd toch?
Maar oké om dus eigelijk terug te komen op wat ik wilde gaan zeggen.. Ik heb dus dat boekje gister middag gekocht en ik zat er gister avond dus in te lezen, en er stond dan al woorden in zo als klopgeesten en exorcisme.
Nou daar voelde ik me al niet zo goed bij :S Maar ik dacht njaah gewoon ffe lezen en ik las dus zo over geesten en goblins klopgeesten elfen en al die soorten wezens wat ze doen en dat ze in je huis kunnen zitten . Dus toen dacht ik al waarom heb ik dit ook al weer gekocht maar ik bleef dus door lezen en ik vond het eigelijk dood eng.
Buiten was het ook gewoon kut weer harde wind regen enz. dus las ik wat klopgeesten allemaal kunnen doen dus ik zat al na te denken en ik vond het dood eng maar ik bleef maar leze weet je wel gewoon nieuwsgierigheid.
Toen kwam er in eens een vet harde waai enz. dus ik schrok want ik zat helemaal in dat boekje dus toen dacht njaah weet ik stop met lezen geen idee of dat wat met elkaar te maken had vast niet maar ik dacht ik kan zo natuurlijk nooit meer slapen met al die dingen door me hoofd. Dus ik ging nog ffe tv kijken Oprah as je dat graag wilde weten meer was er namelijk niet echt was al laat.. En er stond ook in dat boekje ja als je ik geloof dat het elfen waren als je die weg wild hebben moet je een sok onder je bed leggen daar houden ze niet van ofzo dus wat denk je ik pleur meteen me sok onder me bed hahaha. nahnah Maar oké .. Ik weet niet ik had dat ik dat deel over geesten en waar ze vaak zitten en wie ze graag lastig vallen en waarom aan het lezen was had ik echt het gevoel als of er iemand naast me zat die mee zat te lezen heel eng en heel weird maar oké. Het gekke was dat gevoel heb ik echt al zo veel vaker gehad dat ik dacht dat er nog iets of iemand in mijn kamer was gewoon altijd.. :S
Maar wie of wat dat dan moet zijn al sla je me dood! Nou oké niet letterlijk natuurlijk nahnah Kijk het huis waar wij nu in wonen was vroeger van mijn opa en oma dus het zou een van hun kunnen zijn want we zouden eigelijk naast me oma komen te wonen maar die overleed daarvoor al .. en mijn opa was al een jaar dood voor dat wel daar kwamen het kan ook 2 jaar zijn hoor ik weet het niet meer. Maar oké ik weet het allemaal niet ik vindt het allemaal best wel eng :S

Maar dat was het dus even voor nu ik heb zón gevoel
dat ik nog wel wat meer vertellen dus dat komt mis nog ..
04 jan 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Timmiie
Timmiie, man, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende