Kapotte vriendschappen.

Vriendschappen verliezen.

ik heb vandaag zo het idee, dat ik een paar van mijn goeie vriendschappen die ik had, (beetje raar maar dat zijn voornamelijk met jongens) dat ik die kwijt raakt. Die vriendschappen worden steeds iets minder, totdat ik ineens niks meer van ze hoor, of echt 1x per maand ofzo. Zo raak, dat die minder worden, en een reden kan ik niet geven. En daar baal ik zo van. Het niet weten waarom ze kapot gaan.
Eerst heb je hele goeie gesprekken, en kom je vanalles over elkaar te weten, en op een gegeven moment worden die gesprekken minder, en dan opeens zijn ze er niet meer. Dat doet me zeer, eerst geef je je bloot aan iemand en wanneer je bijna alles weet van elkaar, stoppen die gesprekken. En als me dit binnen een jaar 3x gebeurt, is het echt niet meer leuk, en dan wel je alleen maar weten waarom die stuk lopen.
De eerste x dat die stuk is gelopen weet ik wel waarom, ik kreeg toen een ´relatie´ met een goeie vriend, en tjaah toen het uitging kun je geen normale vriendschap over houden. Deze jongen spreek ik nog maar heel soms.
Naja en die andere 2 daar sprak ik heel erg veel mee op msn, en nu zie ik ze nauwelijks nog online, en spreek je dus bijna nooit meer. Terwijl ik er echt goeie gesprekken mee heb gehad. Als we nu wat zeggen is het echt zo van, haai, hoessie, wat heb je gedaan de laatste dagen, en verder is er geen gesprek meer. Ow ja de vraag, heb je nog iets te zeggen. Soms had je een gesprek van 2-3 uur, en nu is het gesprek niet langer dan 5-10 minuten.
En als ik dan de moeite doen om een goed gesprek aan te gaan, is het vanaf de andere kant heel kort af en heel bot. Of ze moeten snel weg, okay als je soms weg moet kan ik begrepen, maar bijna elke x is wel heel raar.
Het enige waar ik nu achter wil komen, is waarom die gesprekken - vriendschappen dood lopen.
08 nov 2005 - bewerkt op 26 nov 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van *kikkertje
*kikkertje, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende