Klote dag.

Ik voel me klote en slecht van alle kanten, ik leer me helemaal kapot, en dan denk ik dat ik se's wel goed heb gemaakt krijg ik alleen maar rot cijfers terug, waarvoor leer ik dan nog. Ik moet mijn rapport op sturen en misschien dat ik dan wordt aan genomen, voor mijn vervolg studie. Naja als je dit weet, ga je echt wel extra je best doen. Ik dus ook, een mooi rapport betekent beter kansen om aangenomen te worden. En dit is iets wat ik echt wil!
3 vakken die ik dacht goed gemaakt te hebben, krijg ik een mager 6 terug, en 2 onvoldoendes, en dat maakt je dus echt niet blij. En de rest van de vakken heb ik al eeen slecht gevoel over, dus dat zal ook niet veel beter zijn. Nu moet ik dit ook nog tegen mijn ouders gaan zeggen, ik doe het sowieso naar zaterdag zodat ik nog uit mag. Maar ik ben zo bang voor hun reactie, wedden dat ze zeggen dat ik niet goed genoeg heb geleerd, en als ik dan zeg van wel (wat ook echt zo is), ze zeggen ze dat ik lieg. Ik heb nu ook een nieuwe eigen pc, naja dat kunnen ze dan ook nog op de kop geven. En het rest van het jaar niet uit en niet weg ofzo. Ik zie me vader ervoor aan dat die zegt dat ik maar moet stoppen met werken.
Ik ben nu misschien dramatisch bezig, maar ik ken me ouders, en ik hoopte op een mooie baan, een goeie toekomst. Maar met deze cijfers mag ik nooit die studie doen die ik wil. Er zijn mensen die veel beter zijn dan mij en die ook die studie willen doen, dus wat houdt die mensen tegen, om de betere mensen te kiezen, in plaats van mij. NIKS!.
Ik heb op het moment geen zin iets, alleen in eten, eten om alles weg te eten. Dat is een van de weinige dingen dat ik wel kan, maar ook dat is niet goed. Ik ben al niet de mooiste en met al dat eten wordt ik niet mooier, ik ben gewoon weg niet goed voor iemand, als de vriendin. Ik heb wel vrienden, maar die zien mij allemaal als het zusje, gewoon het meisje waar je mee kunt praten, maar verder ben ik niet het type. Conclusie ik ben gewoon te mollig en te lelijk. En er iets aan doen kan ik gewoon weg niet, als ik me klote voel ga ik toch eten.
Ik baal dus lekker veel van mezelf vandaag, en sluit me daarom ook maar op op mijn kamer, en misschien dat ik nog ga leren voor morgen, maja op moment zie ook het nut niet in van leren. En al mijn andere cijfers wil ik ook niet terug. Ben bang om het tegen mijn ouders te zeggen verdrietig
10 nov 2005 - bewerkt op 10 nov 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van *kikkertje
*kikkertje, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende