kerst vs. gewicht

Ik ben sinds kort begonnen me yoga. Nou yoga, eigenlijk mag het geen naam hebben want bij mij is het meer klunzen voor mijn computer beeldscherm. Op youtube zijn er gelukkig duizenden filmpjes over en ik krijg het idee dat er toch 1 filmpje moet zijn wat ik een beetje kan.
Er zijn alleen een paar probleempjes. Ik heb echt geen evenwicht, ben niet lenig en heb geen geduld. Dus als ik dan weer eens aan het stuntelen ben met zo´n filmpje val ik meestal om of lukt het me niet eens. Dan ben ik er ook meteen klaar mee en ga ik opzoek naar een ander filmpje.
Het vervelende is dat het bij de mensen die het voor doen er zo gemakkelijk uitziet maar dat is het niet, helaas. Maar waarom zouden de meeste Angels het wel kunnen en ik niet? Dus ik ga maar door. Als je er ook nog eens zo'n perfect lichaam van krijgt als doutzen moet het toch het proberen waard zijn?
Ik ben na een half jaar sukkelen met appelazijn, roggebrood en andere ontzettend vieze dingen wel eens toe aan wat eten. Lekker eten wel te verstaan. Nu het kerst is ben ik er maar mee begonnen. overdag en 's avonds mezelf lekker vol proppen met het lekkerste eten wat op tafel staat en dan 's avonds met een schuld gevoel mijn bed weer in? Nee alsjeblieft niet.
Nu dus elke avond een vast riggeltje afwerken. 30 sit-ups, 10 push-ups, 10 minuten iets van yoga en nog even mn beenspieren en armspieren trainen. Zo moet ik de kerst toch wel overleven.
24 dec 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ducktape
ducktape, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende