observeren


Ik observeer graag. Tenminste ik noem het observeren. Eigenlijk is het meer gewoon ordinair staren. Maar dat klinkt zo eng. Waarschijnlijk denken de mensen die ik 'observeer' ook wat voor een gigagriezel is dat. Maar eerlijk gezegd boeit me dat vrij weinig.
Sommige mensen kunnen er niet tegen dat ik ze observeer. Ze hebben het door maar zeggen er niets van. Ze kijken alleen om de 5 seconden of ik nog kijk. Vroeger keek ik dan weg. Tegenwoordig maak ik gewoon oog contact en glimlach ik vriendelijk. Misschien worden ze dan minder bang. Tenminste dat hoop ik.
Je hebt ook de mensen die heel lang niet door hebben dat ik kijk en er daarna als ze het eenmaal hebben gemerkt ook geen aandacht aan besteden.
Door al dat geobserveer heb ik wel het gevoel gekregen dat; de mensen die er geen verdere aandacht aan besteden het ook niets interesseert. Maar daar in tegen de mensen die het snel door hebben en daarna om de zoveel tijd even kijken, het wel fijn vinden. Fijn om bekeken te worden. Ik persoonlijk vind het ook wel leuk als ik bekeken wordt, als het geen vieze oude mannen zijn tenminste. Mensen die ik observeer, momenteel mensen op een camping vanuit een hang mat, zien ook geen vieze oude man maar gewoon een meisje van 14. Niets om bang voor te zijn. Misschien denken ze wel dat ik een stoornis heb ofzo maar dat is dan eigenlijk wel grappig vind ik.
20 aug 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ducktape
ducktape, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende