Kim in het kort

Hi 'Allemaal'!
Ik zal mezelf eerst maar eens voorstellen.. Ik ben Kim. Ik ben 18 jaar en woon in Tilburg. Ik volg de opleiding onderwijsassistente en mijn dagelijkse bezigheden daar kom je natuurlijk snel genoeg achter vrolijk.

Ik loop stage op een vmbo-school. We hebben vandaag de cultuurweek afgesloten (de leerlingen krijgen te maken met allerlei leuke workshops en activiteiten rondom kunst & cultuur) maar er zat een verassing achter: de 4e klassers hadden examen stunt! Het was een ontzettend leuke dag met veel water, zeep en humor!

Daarna kwamen we(mijn stagebegeleidster en ik) erachter dat iedereen een enorme rommel had gemaakt van het k&c (kunst en cultuur) lokaal..dit moest dus allemaal worden opgeruimd maar op zich was het wel gezellig met een leuk muziekje aan..

Toen ik naar huis ging dacht ik dat mijn fiets gestolen was, ik had hem namelijk voor de school gezet en kon de fiets nergens vinden. Ik zocht overal maar keek niet in de leerlingenfietsenstalling omdat ik daar eigenlijk nooit kom. Uiteindelijk zeiden de leerkrachten daar tegen mij kijk eens in de leerlingenfietsenstalling.. ik daar dus naartoe.. blijkt dat mijn fiets daar is neergezet door een of ander wazig figuur? Maargoed, ben allang blij dat mijn fiets niet gestolen is.

Tja, vandaag was dus niet echt super bijzonder maar ik moest ergens mee beginnen engel.

Liefs Kim
27 apr 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van vlinder281
vlinder281, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende