Klootzak

Haai allemaal,

Ik zou graag jullie mening willen weten, want ik heb bijna 2 jaar een relatie gehad met een jongen. Tuurlijk hadden ook wij onze ups en downs, maar hij was altijd degene die absolute niet zonder mij kon.

En nu heeft hij begin vorige week een soort cursus van school gehad en daar heeft hij dus blijkbaar een meisje leren kennen. Ik wist wel dat ze elkaar daar zagen maar zocht er verder niet veel achter tot hij het woensdag had uit gemaakt en hij zij dat de gevoelens gewoon weg waren. Dus het was uit gegaan.

En toen vroeg ik hem vrijdags of hij nog bij mij at ( ik vind het moeilijk als het gewoon uit gaat na 2 jaar om dan elkaar nooit meer tezien) want we aten elke vrijdag bij elkaar omdat ik anders alleen moest eten. maar toen zij hij nee ik eet in de stad alleen. ik kwam er later achter dat hij met dat meisje had afgesproken en dat hij wel wat met haar wil.

Ik ben nu super boos op hem en dat heb ik ook al naar hem geuit maar wat vinden jullie hier van en wat zouden jullie doen. ik zie hem trouwens niet meer heb alleen zijn spullen gebracht en mijne gehaald.

groetjes,
23 mrt 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van loveloves
loveloves, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende