Korte update. “I am not better..”

Als mensen mij zouden vragen : “hoe gaat het met jou?” Zou ik zo graag antwoord willen geven dat het goed gaat, dat ik mij goed voel. Maar dan lieg ik. Ik voel mij niet goed .
Ik voel mij nog elke dag MOE (megaongelukkigemotioneel). En dat raakt mij ! Want waarom lukt het mij niet om gewoon een dag goed te voelen, Ergens zin in te hebben. Ergens oprecht plezier uit te halen. Ik speel het spelletje ‘leven’ wel gewoon mee op de automatische piloot. Mijn hond is de enige reden waardoor ik door kan gaan. Ik zou willen dat het anders was.. Ik heb wel allemaal plannen om weer naar school te gaan, ofja een bbl opleiding te doen. Maar meer omdat dit door iedereen wordt verwacht.
Ik wil ook weer naar school anders zou mijn havo diploma weggooid zijn. Maar ik hoop dat ik daar echt iets van plezier uithaal of dat ik iets anders positiefs voel. Ik doe nu elke dag behalve woensdagen en weekend een uurtje overblijven. Je zou zeggen dat is toch niks.. maar het is voor mij : aankleden, verzorgt uitzien , acteren dat ik mij prima voel en nog veel meer. Gelukkig is het nog niet eten wat voor
andere mensen zo normaal is.

Zeer binnenkort ook een gesprek met mijn generalist om het plan van school voor te leggen en dan kijken als de bijstand het financieel kan aanvullen. Aangezien ik zeker niet fulltime werk aankan.

Maar ik moet doorgaan , want met niks doen en het steeds benoemen ga ik mij ook niet beter voelen.

Dit was even een kleine update aan mezelf hoe ik er op dit moment voor sta.

Ik heb de red band society gekeken en dit stukje past erg bij hoe ik mij nu voel .

“ I am not better, and i keep waiting for someone to figure that out. And they don’t. Ofcourse they don’t. As long as i say the right thing and i act the right way. They are happy. Because that means they cured me , right “

Alleen is het in mijn geval niet eetstoornis gerelateerd. Maar echt mijn psychiatrische shizzel.

Verder had ik vandaag nog wat gelezen wat mij was bijgebleven .. maar ook weer niet want weet het niet meer precies. Het ging erover dat als iedereen die suïcidaal is moest worden opgenomen dan zouden we nooit genoeg bedden hebben... verder weet ik het niet meer.
Eff ten goede orde ik ben NIET sudicidaal maar wel erg MOE!

Nou toch weer even wat op papier gezet!

Lieve allemaal: houd vol!! Het wordt ooit beter verliefd


Kusjes
05 sep 2020 - bewerkt op 05 sep 2020 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KleintjeXx
KleintjeXx, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende