kutdag

vandaag sint op school, was grappig, het was door de school bedacht, dus niet de 'echte' sintnahnah

maar we dachten dat we nog naar onse mentrix moesten, maar dat was niet zo en iedereen druk, allemaal pepernoten werden er gegooit, nou dus ik opstaan BOEM pepernoot in me OOG door een kut gast uit me klas die het hardste kan gooien, en dat is tog hard!! nou ik pakte een doekje en verbergte me tranen een beetje (moest piepklein beetje huilen). Met een paar kinderen naar de concierge en die gaf een doekje met koud water en een kop warme chockolademelk en een groot stuk spekulaas!!jamjam.

Nou ik tijdje gezeten. ik wou me moeder opbellen om naar huis te gaan, maar ik bedacht dat mijn tas nog in dat lokaal! Ik helemaal terug, bleek die op slot te zitten. Ik naar de afdelingleidster en de sleutel vragen. Ik me tas pakken en vragen of ik mocht bellen.

De mevrouw zei: ,, Ga maar even vragen bij de concierge" Ik daarheen, bleek niemand te zijn en deur op slot. Nou ik terug en zeggen. Ze stak net de sleutel in het slot en toen zei ze: ,, Naah je red het denk wel op de fiets?" Ik: ,,Ja, maar het is 12 km!" neeej je red het wel. zei ze en ik zei naah oke doei!

Mocht dus het hele end gaan fietsen!!

Naja doeidoei!! kuss van mij!
03 dec 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van CinCin
CinCin, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende