kutgevoel

ja fuck it allemaal!
Ik heb zo'n kutgevoel gewoon, heb gewoon zo t gevoel dat mensen niet meer met me om willen gaan, of misschien wel willen maar ja.. gewoon.
mn beste vriendin lijkt dat ze nu ons (ik + 2 andere goed vriendinnen) beetje uit de weg wilt hebben en liever met mensen omgaat die allemaal andere 'stoere'mensen kennen en roken en weet ik t allemaal.
en dan is mn andere goede vriendin alleen maar problemen aan het maken over zichzelf en weet ik het allemaal en kan alleen daar nog over praten en mn stiefbroer zit nu alleen maar buiten terwijl hij 18 is! en bij alleen maar mensen van 14 zit! en ik voel me gewoon in de steek gelaten en wil het graag zeggen hoe ik erover denk maar ik denk dat ik dan nogal rare koppen krijg, want ze doen altijd wel vrolijk maar zodra er iemand anders bij komt ben ik gewoon onzichtbaar ofzo!
ik wil ook al best lang gewoon weg ofzo en opnieuw mensen gaan ontmoeten maar dan krijg ik weer gezeik van hun dat ik steeds weg ben en hun juist laat stikken! ja dan weet ik het ook niet meer.

sorry dit moest er echt even uit.
06 nov 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Linee.
Linee., vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende