Lang weg geweest

Hoi hoi,

Ik was even gestopt met schrijven omdat het allemaal de verkeerde kant op ging en zelf erg depressief werd plus dat ik niet meer helder kon na denken en mijn verhalen een beetje heel erg de verkeerde kant op gingen, en te ingewikkeld.

Nu is alles weer goed. De vorige onderwerpen waar het vooral om ging waren dat ik niet over mijn ex heen kon komen, een meid leuk vond (dat nooit iets is geworden), mijn stage en school die hierdoor onder leidde, rot situatie thuis en andere tegenslagen die ik heb moeten verduren.

Alles is opgelost. Stage heb ik voldoende afgesloten, ik ben al een tijdje over mijn ex heen en ik ben goede vrienden kunnen blijven met dat meisje dat ik een tijdje leuk vond. Ook schreef ik over het missen van liefde in mijn leven, daar gaat binnenkort verandering in komen. Ik ben nu met een meisje aan het daten en we hebben echt heel leuk samen ^^

Ook was ik ontslagen van mijn vorige bijbaan maar ik heb al weer een nieuwe geregeld. Alles is uiteindelijk goed gekomen. Door hard te werken aan mijn studie en vooral aan mijzelf. Zelfs de psychiater heb ik opgezegd omdat de man zei dat ik hem niet meer nodig had.

Nu ik alles weer op een rijtje heb en rationeel kan nadenken blesloot ik weer terug te keren op MD.
04 feb 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Artyom
Artyom, man, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende