lange tijd en veel om te vertellen

van mydiary was ik over gegaan naar het echte dagboek het dagboek waar je ik kan krassen en die je vast kan houden, en bij denkt niemand mag hem vinden, aanraken en lezen. maar ik schreef elke dag tot ik het te druk kreeg en alles vergat op te schrijven en toen kwam het dat mijn dagboek in een laadje kwam te liggen en ik er niet maar aan kwam. toen in net zo'n 10 minuten geleden keek stond er "voor het laatste geschreven om; 18 januari 2014" dus heb al 2 jaar en iets maar 2 maand niet meer in een dagboek geschreven.
in al die tijd zijn er vrij veel dingen gebeurd:
me over groot oma is overleden, we wisten dat het er aan zat te komen want de kanker was uit gezaaid maar als nog het blijft on verwacht. ik durfde niet eens bij haar te staan om afschrijd te nemen, want ik wou geen afscheid nemen.

voor lange tijd ben ik heel depressief geweest om meerdere redenen, alleen echt niemand heeft door gehad dat ik depressief was. ik ben meerdere keren gechanteerd met foto's, waardoor ik meer ging sturen en zelfs zo dom ben geweest dat ik iemand ging pijpen (ik had nog nooit gezoend, en seks gehad of zoiets als dat ).
ik heb hier zo erg mee gezeten dat ik nog meer zelf haat kreeg dat ik begon met snijden. gelukkig heb ik er geen litekens aan over gehouden maar als nog je ziet ze niet maar ze zijn er wel. zelfs mijn ouders wisten niet dat ik depressief was, terwijl hun denken dat ik niet kan liegen kan ik blijkbaar heel goed liegen anders hadden ze het wel gezien ja of ze hadden wat meer op mij moeten letten en niet alleen op mijn broertje en zusje.

school gaat al wat beter maar toch moeizaam, ik voel me er niet echt thuis. ik ga wel elke dag en leer ook wel maar het voelt alsof ik de hele dag ergens ben waar ik echt niet thuis voel. ik sta tot nu toe geen onvoldoendes maar dat kan zo, als ik ff niet oplet of als ik gwn niet meer leer.

er is een jongen hij is 4,5 jaar ouder dan mij, maar hij behandeld mij goed en niet als een klein kind. ik heb hem via een site leren kennen en woont zo'n 40 minuten van mij vandaan, we appen bijna elke dag, en ik vertrouw heb best wel, maar ik ben bang dat hij geen gevoelens voor mij heeft of dat hij een ander leuk vind, of hij alleen met me appt voor seks ofzo. na een paar maand geappt te hebben, hebben we afgesproken wat echt super was hij is lief,leuk,aardig, sociaal, zorgzaam, vriendelijk. na 3x hebben afgesproken hebben we gezoend, toen dacht ik van ja dit word wat en misschien krijgen we wat, maar toen ik er over begon zei hij "ik vind je leuk maar ik heb geen gevoelens". na die keer afgesproken te hebben duurde het wat langer voor we weer afspreken alleen deze keer hebben we seks gehad en dat was mijn eerste keer net als die zoen, ik weet echt niet of ik slim ben geweest door seks met hem te hebben, straks wil hij me niet of heeft hij een ander..........
04 apr 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van iviDiefie
iviDiefie, vrouw, 24 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende