lezerslijst & reccord

519 mensen die mijn vorige bericht gelezen hebben...
Echt een overduidelijk reccord (de 2e plaats is zoiets als 60 mensen die hetzelfde verhaal van mij lazen) T klopt dus ook niet...t kan niet ik geloof het niet.

Is money dan echt zo interressant?

Ach ja...

Zoals sommigen overigens misschien gemerkt hebben: Ik ben een groot aantal oudere verhalen lezerslijst aant zetten, en ga vaker (niet altijd) lezerslijst schrijven.

Waarom?
De oudere verhalen: Omdat er dingen instaan die ik niet wil vergeten, maar ik ook nu niet meer meen, ik wil niet het risico lopen dat de mensen waarover het gaat het misschien ooit zullen lezen.
En gewoon omdat er ook dingen instaan die ik niet wil dat iedereen dat weet. Om een of andere reden zijn er dingen die jullie wel mogen weten, maar mensen die ik echt ken niet..beetje raar misschien.

Nu: Omdat er nog steeds van die prive dingen zijn, en als ik het alvast lezerslijst zet hoef ik het later niet allemaal te doen -> is veel werk.

K ben zo ongeveer op de helft nu, dus de andere helft kun je een paar dagen nog lezen, maar als er iemand is die in mn lijst wilt..zeg het maar.
08 mrt 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Lorelai
Lorelai, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende