Liefdes probleem drama iets.

Oke.

Ik ben negentien en studeer. Even voor de duidelijkheid, haha.

Ik zit nu een maand op school en er zit een jongen bij mij (niet in mijn klas) die mij opviel. Hij is knap, maar niet echt het type waar ik normaal op zou vallen.
Anyways, het viel me een paar keer op dat hij naar me keek (toeval of niet, whatever) dus ik begon terug te kijken en de dagen die volgden wierpen we de hele tijd blikken uit. Ik voelde gewoon dat hij keek, en als ik dan keek bleef hij kijken en ik met mijn verlegen kop keek natuurlijk na een milliseconde weer weg.

Een keer liep ik toevallig op het zelfde moment bijna de kantine uit, toen hield hij de deur voor me open en keek me aan (ik keek natuurlijk gelijk weer weg met een klein glimlachje) en ik maakte een domme opmerking over te dure koffie tegen een klasgenoot. Ik hoorde hem grinniken, ik keek weer om, hij keek en ik dook natuurlijk weer weg. Pff...wat een schijterd.

Dus, nu staren we, ik houd stiekem een beetje bij wanneer hij waar in de pauze staat en ik MOET natuurlijk naar hem kijken. Maar ik word er schijtonzeker van. Hij staat namelijk bij zijn vrienden die bestaan uit bloedmooie modemeisjes en stijlvolle jongens en ik heb het gevoel dat die meisjes mij zien als een zak stront (ik weet niet of ze naar me kijken) en ALS ik al op hem af zou durven stappen, zou ik dat dus nooit in hun bijzijn doen!

De laatste tijd heb ik het gevoel dat die meisjes ook weten dat we oogcontact hebben en dus met hem meestaren. Ik heb het nooit gezien, en misschien ben ik gewoon superonzeker aan het zijn, maar het is niet prettig.

HOE ga ik OOIT iets tegen hem zeggen? Op hem afstappen is namelijk geen optie door de chicks en alleen staat hij vrijwel nooit. En wat moet ik zeggen?
"Hoi, ik ken je niet maar je ben lekker dus..daten?"

Ik ben echt een superspontaan persoon en durf altijd op iedereen af te stappen. Als ik een leuke jongen zie praat ik zo voor tien, maar bij hem? Het LUKT. Gewoon. Niet.

Dus...mijn vragen:
-denk je dat hij écht geinteresseerd is of mij maar een obsessieve trut vind?
-hoe kan ik op hem afstappen?
20 sep 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Karma
Karma, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende