We shall shit RAINBOWS!

Eh- ja. Dat dus. Een vriendin van mij viert morgen haar verjaardagsfeestje en omdat ik weiger een fles drank of geld te geven, moest ik dus met iets origineels komen.
Ik woon nogal in een eh- ja, hoe kun je dat netjes zeggen...Turkenbuurt? Chinezenbuurt? In ieder geval is het enige Nederlandse hier in het minicentrum welgeteld één Appie Heijn en één Hema. De rest zit barstensvol met helal slagers, Turkse bakkerijen, Chinese Toko`s en ga zo maar verder. Vind ik super! Ik ben gek op het rondsnuffelen in ongebruikelijke winkels en supermarkten, dus toen ik een nieuwe Turkse Supermarkt verkende, kwam ik een heel schap aan kleurstoffen tegen!
Ik wil echt al jaren iets met kleurstoffen gaan doen, iets bakken ofzo, dus toen bedacht ik me dat dit DE kans was. Ik heb blauwe kleurstof gekocht en bedacht om een knalblauwe cake te gaan bakken.



Maar toen kwam ik dit tegen! Vandaag dus terug rennen naar de supermarkt en ook nog rood, geel en groen halen! Dit is toch het beste verjaardagscadeau OOIT??!!!!
26 jan 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Karma
Karma, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende