liefdesdriehoek

Voor eerst op mydiary en veel aan me hoofd...

Over mezelf, woon in groningen en ben 16 jaar oud. love4voetbal

Had dit weekend feest bij mij thuis gehouden met al me vrienden en was heeel gezellig.
Maar er zijn een aantal dingen gebeurt die ik kwijt wou.
meisje A heeft tegen me gezegd dat ze me leuk vind maar ze heeft een vriend maar ze is te bang om het uit te maken. Toen kwam er nog bij dat meisje B ook zei dat ze me leuk vind en haar vind ik wel leuk (niet gezegd) later die avond kwam er veel drank gebracht door vrienden en heb dus gezegd dat ik niet meer weet.. (heel dom) Komt er ook nog bij dat meisje B beste vriendin van meisje A is. Bovendien ga ik ook veel om met vriendje van meisje A. Ben heel goed bevriend met alle 3 maar wil ze allemaal bevriend houden. Hoorde dat meisje A het misschien gaat uitmaken met haar vriendje maar daar ga ik ook veel mee om.
dikke stress hiero. Het blijkt dus ook dat ik misschien met meisje A gezoend heb maar dat weet ik dus niet meer door drank. Hoop het niet want ik wil geen matennaaier zijn. Kan zijn dat ze het gelogen heeft om meisje B bij me weg te houden..... meisje A weet van meisje B maar andersom niet.

me moeder (ouders gescheiden) weet niet dat ik drink tot vandaag. Met opruimen zijn we uur mee bezig geweest volgende ochtend. iedereen bleef slapen. We hebben blijkbaar niet goed genoeg opgeruimd want toen me ma 2 dagen later thuis kwam heeft ze fles gevonden... gelukkig vond ze t niet erg en snapte ze het en ze zei dat ze het zelf ook al deed toen ze zo oud was maarja hele opluchting dus. weet nu alleen wel wat ik dus doe als ik naar feest ga.

Meisje A vond mij al eerder leuk (jaar terug) . had toen gezegd dat ik haar niet leuk vond omdat ik niet tussen haar en haar vriend wil komen en ze zei later dat ze wel over me heen was maarja ze vind me dus nog steeds leuk.

HELP!

08 nov 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van geakeman1
geakeman1, man, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende