life sucks.

Om het maar even van me af te kunnen schrijven..

Ik zit met mezelf in de knoop, en dat is eigenlijk niet iets van de laatste paar dagen, maar sinds ik de stap naar hulp heb gezet wordt het eigenlijk steeds erger..

puur gezien de gesprekken die ik heb gehad niet echt wat hebben uitgehaald. Daarom heb ik besloten verder te gaan en iemand anders te zoeken die me zou kunnen helpen..
Maar die heb ik dus nog niet kunnen vinden doordat de meeste onbereikbaar zijn door de kerst etc.

Opzich niet erg, maar vandaag heb ik toch wel erg veel moeite met helder denken. Gister avond begon het,

We zouden vandaag (ik en een goede vriendin) een dagje relax films kijken en savonds op stap met 3 anderen. Ik had er zin in, tot dat vd week ze me appte of ik het goed vond dat we smiddags met 2 andere meiden (die ik niet goed ken maar waarbij ik wel een negatief gevoel bij krijg als ik ze zie) drankjes wilde drinken in de stad en dan savonds met zn 4e wat gaan eten ergens.

Op dit moment bedenk ik me of het wel slim is om hier te posten, mocht iemand het lezen die mijn verhaal herkent, waarschijnlijk niet maar je weet maar nooit.

Ik maak me druk en het is een chaos in me hoofd. Ik voel me totaal niet lekker en ben daarom ook thuis gebleven nu, of ik vanavond ga ligt er aan hoe ik me voel.. ik weet niet of jullie me begrijpen, want eigenlijk zijn het er vrij weinig die dat doen..

Het doet me pijn, dat is t enige wat ik weet.. de rest is chaos, twijfel en onduidelijk.. ik heb een plek nodig waarbij ik me verhaal kan doen zonder er vij na te denken zonder bang te zijn voor dit en dat..

verdrietig
26 dec 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Genolena
Genolena, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende