Lockerboy (L)

Vlinders in je buik, kriebelende tenen omdat je zin hebt om op en neer te lopen in het lokaal als die ene jongen een paar tafels tegenover je zit? Wat groen, paars, blauw, geel, oranje enz. is wordt in een keer allemaal roze? Uren voor je uit staren terwijl je normaal de drukste van de klas bent en nu in een keer súper stil bent en denkend aan die ene? Dat je dag niet meer kapot kan gaan als je hem ziet in de gang of een knuffel krijgt? Je hart in een keer 100x sneller gaat? Alles piekfijn in de gaten houden of je hem toevallig niet ziet?

Dit gaat over mijn lockerboy (L)
Elke keer als ik naar de lockers loop (waar hij toevallig een paar hokjes naast mij zit) krijg ik een knuffeltje of een kei lieve lach!


Hij is:
#. Leuk
#. Lief
#. Schattig
#. Laat me lachen
#. Snap wel dingen
#. Zo lief voor meisjes (wat mijn vriend niet echt is)
#. Enz. enz. enz. enz. enz.


Maarja.. ik kan het wel vergeten want ik heb dus al bijna een jaar iets met mijn vriend!
Vind hem wel leuk, maar het gaat niet meer zoals eerst..
Ik kan hem wel echt alles vertellen en hij is ook mijn beste vriend om het zo maar te zeggen en ja hij geeft wel heel veel om me, maar toch is het de laatste tijd anders? Ik hou eigenlijk nog te veel van hem om het uit te maken, maar ik weet wat die me allemaal heeft geflikt maar net zo goed ook andersom en daarom, we hebben samen veel meegemaakt..

Maar.. mijn gevoelens voor mijn lockerboy zijn nu véél sterker dan me eigen vriend? Ik wil me lockerboy eerst beter leren kennen en beslissen wat ik ga doen..

Is dit slim ofniet? Komt het nu omdat ik verliefde gevoelens heb voor die lockerboy en daarom me vriend minder zie staan en er bekant niet aan denk? Krijg ik hier spijt van als ik het over een paar maanden uitmaak?
04 sep 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ×TeQuiero×
×TeQuiero×, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende