lover heeft kinderen...wat nu?

Hallo,
Laats heb ik een hele leuke man ontmoet die ook nog eens super dichtbij woont. Hij is ongeveer 7 jaar ouder dan ik ben. Dat vind ik helemaal geen probleem. Nou heeft hij me gisteren verteld dat hij 2 kinderen heeft uit zijn vorige relatie (zijn ex-vriendin had een affaire met zijn beste vriend)

We hebben nog geen date gehad. Ik vind hem echt een super leuke man! Maar ik ben zo bang dat ik het niet aan zou kunnen met de kindjes. IK ben zelf echt helemaal gek op kinderen en het liefst krijg ik na me studie meteen zelf kinderen. Maar ik zag het altijd voor me dat ik dan een Eigen gezinnetje zou starten en niet dat ik dan al een half gezinnetje zou hebben.

Ook ben ik een beetje bang voor de reactive van me omgeving. Ik wordt over 2 weken pas 19 en ben dus nog erg jong. Ook studeer ik nu nog aan de universiteit....mijn leven ziet er zo anders uit, maar als ik echt verliefd op hem wordt en van hem ga houden....dan overwint liefde toch alles? Dan kan ik als ik heel erg mijn best doe er toch voor zorgen dat het werkt?
Of droom ik nu teveel?

-xxx-
Misslucky
22 feb 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van misslucky
misslucky, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende