Maar weer even schrijven

Heb de laatste tijd even niet geschreven, mijn rare date verhaal is een beetje een eigen leven gaan leiden. Ik ben die avond nogal opgefokt gaan slapen en de rest van de week gewoon mijn alledaagse dingen gedaan maar hierbij vergeten dat de kwaadheid die ik erover had eruit moest en dat kwam er dus uit door middel van nachtmerries. Ik werd er gek van, dromen waar ik aan het schieten was en doodop wakker werd, gelukkig ben ik weer even verder en wat meer tot rust gekomen en er dus geen last meer van.
Raar dat frustaties of dingen zo eigen leven kunnen gaan leiden en dat dus ook in dromen.

Mijn vader is maandag jarig geweest en als kado gegeven de film Star Trek omdat pa gek van Sci fi en fantasy is en ook van de serie Star Trek wat dus een goed besluit was want hij ging zodra ik wegwas er meteen naar kijken.
De volgende dag ook langsgeweest en Hachi gekeken , sjonge wat een jankfilm . Ik denk trouwens dat ik mijn ouders aansteek met dvd films want om eerlijk te zijn ik vind niets heerlijkers dan even lekker een dvdtje kijken op tv en lekker bankhangen, ouders hadden wel dvd maar keken niet zo veel films en geloof dat ze het nu toch leuk gaan vinden.

Ook mijn erotisch boek qua tekenen gekocht en daar ben ik aan in het oefenen met Copic markers ook , ik had er al een gemaakt die goed gelukt is maar er was ook een waarbij ik meteen aan M. moest denken en die wilde ik gaan schilderen. Hem heb ik dus ook even een berichtje gestuurd dat ik die voor hem ga maken en hem opstuur op hyves, mocht die hem leuk vinden dan mag die de origineel hebben en lijst ik hem ook in , wil die hem niet dan hou ik hem lekker zelf en hang ik hem hier op. Dus een beetje win-win. Ik ben eraan begonnen en had een inkleurfout gemaakt dus ik maak hem even opnieuw maar weet nu wel hoe ik de basis moet doen en dat scheelt. Ik vind het eigenlijk wel een uitdaging voor mezelf en een goede dus ik ben van plan hem te maken , te sturen en dan verder zie ik wel.

Ook trouwens toen ik bij ouders was wel afgesproken voor sinterklaas dat ik meedoe met lootjes trekken en dus daar ben. Dat is dus op 5 december wat tegelijkertijd de sterfdag was van Leon, hij had de nacht van 5 december zelfmoord gepleegd en dat is dan 2 jaar terug. Ik wil die dag dan zelf wel even naar zijn graf want ik vind het toch belangrijk om er bij stil te staan , hij was toch een vriend van mij en ook al is het 2 jaar verder ik mis hem toch wel. Het is minder dan de 1 jaar, maar denk wel dat hij altijd een plekje in mijn hart blijft houden en er zijn ook wel kleine dingen die me aan hem doen denken, zoals de film van Transformers want daar was die gek op.

Ook een ander iets , ben van plan mijn oude telefoon ook weer te vervangen wat een prepaid is , door een samsung want ik wil dat toch wel erg graag , dus ga daar ook even geld voor opzijleggen voor de abonnementskosten en alles want ik hoor zoveel mensen erover en het lijkt me gewoon leuk.
Veel internetten ook en dat soort dingen. Zijn even leuke dingen waar ik even naartoe leef.

Groetjes Juudjed
26 okt 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van juudjed
juudjed, vrouw, 50 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende