makover en solicitatie

hoi hoi ik ben er weer eens.
ik heb vandaag weer afgesproken met me nichtje in de hoop dat ze eindelijk een keer aan me deur komt ik mis haar ontzettend en ze zecht dat ze geen tijd heeft ,maar ik geloof dat ze bang is om mij weer te zien omdat ik van t verleden ben.
ik wacht nu al dik 1,5 jaar meschien 2 jaar al op dr dus ik mis dr echt.
ik heb morgen me solicitaatsie in een hotel als kamermeisje
ik ben er al vrijwel zeker van dat ik aangenomen ben aangezien ze ensen nodig hebben en ze wou mij persee me zus werkt daar ook dus dat wordt leuk.
ik hoop dat t goed verdient want da kan ik mamma een beetje finacieel steun geven en kan ik bibi verwennen met nieuwe tuigjes en hondekleertjes heeft ze hard nodig!
ze zit contstant te rillen van e kouw.
ik had me vandaag heel mooi opgemaakt ik had me haartjes geverfd bruin met een rode gloedt en daardoor komen me blouwe erg mooi te voorschijn ik kreeg van iedereen complimentjes.
en iedereen geeft me complimentjes over me honden vooral ringo da6t hij zo mooi is geworden .
mooie super glanzende vacht de spukeltjes op ze eus en poten zijn mooi geworden tis echt een super border .
en nu gah ik lkkr the nanny kijken moet morgen om 9 uur dus gah daarnah slapen ,p,s morgen komt me nichtje en gaan we wat leuks doen van t weekend belde ze opeens huilend me moeder op want ze whad heimwee naar onz tis me schaje affentoe is ze een klein uhhh ettejrtje maar t blijft me princes zoals me tante dat altijd zij
23 okt 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van blue angel
blue angel, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende