Marco in het Sportpaleis!!

JAAA IK GA ER TOCH HEEN!! erg vrolijk

Ik zal bij het begin beginnen..
Voordat ik hier stage ging lopen had ik gezegd tegen mijn huisgenootje (hierna A. genoemd) gezegd dat ik wel naar t sportpaleis wilde want ja als ik dan toch in Antwerpen zit..
Dus wij kijken voor iemand die we beide leuk vinden.. kwamen we uit op Marco Borsato.

Vervolgens was haar neef + 2 vrienden een keer hier en vertelde ze het. Toen wilde die 3 natuurlijk mee, nouja oke dan maar. Ik vond het niet heel tof maar 3 man erbij is nog niet zo erg. Vervolgens hoorde ik een week later ofzo dat haar neefje dus kaartjes had besteld en dus ook voor haar dus dat ik dan maar snel een kaartje moest bestellen want ja ze vond het lullig als ik niet meekon want we zouden uiteindelijk samen daarheen gaan. YEAH RIGHT! Ik had er al een stuk minder zin in, ik bedoel, hij wist dat we samen zouden gaan, is het dan raar gedacht dat ie dan misschien eerst had kunnen bellen of ie ook een kaartje voor mij moest bestellen? Of dat ie dat gewoon uit zichzelf had gedaan?

Maar goed om het verhaal nog wat erger te maken, gingen er opeens 10 vrienden mee. Oftewel, ik ken niemand en degene die ik ken mag ik niet en zijn gewoon niet mijn type mensen. Dus ik ging niet meer mee. En het ergste van alles is dat ze ook allemaal hier slapen. Nou in haar slaapkamer passen max 2/3 mensen, en in de woonkamer ook max 5. Dus ik weet niet hoe ze dat wil gaan doen maargoed mijn kamer blijft gesloten voor hun!

Had 3 dagen geleden nog een keer gekeken voor kaartjes omdat ik stiekem toch wel graag erheen wilde, maar er waren alleen nog zitplaatsen. Dus ik had het uit mn hoofd gehaald en ging definitief niet meer mee.

Belt gisteren een nicht van mij, waar ik sporadisch contact mee heb en waar gewoon een aantal rare dingen mee gebeurt zijn. (Voor Karin, ja het is die ene van dat weekend...)Of ik zaterdagavond wat te doen had? Ik: Nee.. Zij: Ben je in Antwerpen? Ik: Ja.. (met de gedachte, oh die gaan een weekendje naar antwerpen en komen wat drinken ofzo) zegt ze ineens: heb je dan zin om mee naar marco te gaan?! Ik: JAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! Echt supertof!! Dus nu ga ik alsnog met iemand waar ik wel vertrouwd bij ben en waar ik waarschijnlijk een veel toffere avond mee ga hebben dan dat ik met A. mee gegaan was!

Ik ben blij!

Liefsverliefd
15 mei 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sann89
Sann89, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende