me moeder's deppresiefheid...

zo ik d8 ik ga maar is wat dr op zetten
me moeder zei dat ut goed is om alles van je af te schrijven..
omdat ik nooit over me gevoelens praat enzow moet ik allemaal nog leren..
ik heb nogal veel meej gemaakt dit jaar wil ik graag even wat over kwijt..
nja ut begon allemaal zo
me moeder zat ffe niet lekker in der vel en later bleek dus dat ze depressief was maar dat het zoveel invloed op mij zou kunnen hebben had ik nooit ged8...
ze was altijd snel gefokt enzow door dat depresief zijn ook heel snel moe enzow kon nergens tegen zeer iritant ik zit natuurlijk in de pubertijd (klinkt stom ik weet ut knipoog).. mja ik ben het oudste meisje thuis en me moeder en ik botste altijd al omdat ik nogal koppig ben enzo eiglijk zijn we precies hetzelfde daarom denk ik dat we altijd botsen..
ik kon toen ze depresief was nooit wat goed doen in haar ogen en ze zei dat ik dat niet goed deed en dit niet goed deed enzo ze zei dat zo vaak dat je dan ook egt gaat geloven ik kan ook eiglijk helemaal niks goed doen en ze zei ook dat ik een trut was enzo.. dat doet gwoon egt pijn als je eigen moeder dat tegen je zegt.. maar ik schaamde me er voor dat me moeder dat allemaal zei ik hield het voor me zelf ik d8 dat ze me zouden uitlachen ik kropte alles op ik huilde nooit ik d8 dat het normaal was allemaal maar dat was het dus niet het is nooit normaal als je moeder je gewoon helemaal afzeikt oke ze was depresief maar dat geeft haar niet het recht om mij zwart te maken omdat zei niet lekker in dr vel zat mja ik zei dus al ik kropte dus alles op k kon me niet meer concentreren op me huiswerk het ging slecht op sgool en me vriendinne kregen het natuurlijk door omdat me cijfers zo slecht waren uiteindelijk heb ik het in een ruzie gezegd tege een van me vriendinnen en die reageerde daar egt op van waarom heb je zoiets nooit verteld daar zijn we tog voor zei reageerde dr op van we gaan dr wat aan doen anouk we gaan dr voor zorge dat alles goedkomt enzow... ik voelde me wel beter daardoor maar dat was na een week alweer weg want toen begon me moeder weer met mij afkatte van trut je kan dat niet goed en dit niet goed enzo.. ik zat niet lekker in me vel en ben daar pas heel laat voor uitgekomen ik ben naar een soort psygiator (ik schaam me er een btje voor dus niemand weet dat eiglijk) gweest zei heeft me heel erg geholpe want me moeder was daar ook in behandeling dus ze wist hoe het er aan toe ging thuis dus ik hoefde niet alles uit te leggen ze stelde me op me gemak en zei dat wel goed was in dingen enzo en nja het gaat nu allemaal op zich wel weer goed met me vrolijk gelukkig ik hoef niet meer naar de psygiator toe we hebben nog wel contact ze wil graag weten hoe het met me gaat ze vind dat ik goed dingen op kan schrijven en dat ik er wat mee moet doen.. ik weet dat niemand dit zal lezen ofzo maar het lucht gwoon op dat ik het hierop kan zetten..
maar doordat het niet goed ging op school op de havo ga ik dus dit jaar niveau lager naar vmbo tl ik vin het wel jammer dak nu niet meer bij me vriendinne zit maar ik hou tog wel contact met ze..
ik heb egt zowveel steun aan ze gehad en als ze dit lezen
ik hou van jullie!! ik kon altijd bij jullie kwijt ik ben niet altijd lief tegen jullie gweest maar jullie weten waarom ..
jullie kunne altijd bij me terecht!!
nja dit was me verhaal dus...
Kus Anouk
23 aug 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van noukje
noukje, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende